Productes similars Contacte proveïdor Xateix ara! Caixa de paper plegable personalitzada de cartró dur de màquina personalitzada OEM i caixa de regals per facilitar-la a enviar i emmagatzemar

Si necessiteu personalitzar qualsevol producte de paper, podeu contactar amb mi en qualsevol moment, whatsapp: +86 17301935393 correu electrònic: sales01@displaystandpop.com

Detalls del producte

Productes similars Contacte proveïdor Xateix ara! OEM plegable de cartró dur, cartó plegable, caixa de paper plegable i caixa de regal que es pot enviar i emmagatzemar

1156

Els nostres avantatges dels envasos de caixa:

1.Material és biodegradable i respecta el medi ambient, de manera que els clients poden reutilitzar-los, reutilitzar-los o reciclar-los.

2. Tots els productes produïts per nosaltres mateixos, proporcionem serveis puntuals des del disseny, la impressió fins al processament.

3. Disseny gratuït: el disseny es pot personalitzar en funció de les vostres especificacions segons les vostres peticions inclouen el logotip de la vostra empresa, obres d'art a tot color, etiquetes de codi de barres i molt més.

4. podem aconsellar com fer la caixa segons els preus objectiu dels clients.

5. Exemple gratuït de blanc

6. El temps de mostreig només necessita una setmana

El temps d’enviament necessita només 1-3 dies per a les mostres

8. Oferta més competitiva

8. De luxe semblen i senten que als consumidors de moda els encantarà a primera vista.

9.Després servei de vendes. Procedirem després de l’entrega de les mercaderies i mantindrem una estreta preocupació amb vosaltres.


Persona de contacte: Carrie

Whatsapp: +86 17301935393

Correu electrònic: sales01@displaystandpop.com

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de cartró, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients productes similars en contacte amb els proveïdors ara mateix! oem personalitzat cartró plec de caixa plegable de paper plegable i caixa de regal per enviar fàcilment i emmagatzemar productes amb bon preu. Si busqueu marques d'exhibició o productes d'alta qualitat, no dubteu en contactar amb nosaltres.
Investigació