Exhibició de mostradors portàtils Exhibition Counter Display de promoció de contenidors

Contador portàtil, Mostrador de mostres, fabricant / proveïdor de pantalla de suport a la Xina, oferint Mostrador de Exposició de Portable Trade Show Counter de Expositor de Contador Promocional, Mostrador de Exposició Pop Counter Tradeshow Counter Display Counter portàtil i així successivament.

Detalls del producte
Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de mostres de taulell, la nostra fàbrica pot oferir als clients expositors de mostres portàtils mostradors de mostres promocionals amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Informació bàsica


Descripció del producte

Exhibició de mostradors portàtils Exhibition Counter Display de promoció de contenidors

Nom El taulell de cartró mostra tàndem
Material Cartró corrugat
Mida i estructura Personalitzat
Impressió Impressió offset CMYK 4C
Acabat superficial
Laminació brillant / mat
Paquet Paquet complet o paquet muntat o com a sol·licitud


Característiques
· L'ús d'aquest comptador d'exposicions és una pantalla ideal per a fires comercials, presentacions, exposicions en botigues i altres promocions. L'estand de la fira presenta uns panells de tela amb ganxo, de manera que els accessoris per a llibres de literatura amb ganxos de niló s'uneixen fàcilment, s'eliminen i es reajusten tan sovint com sigui necessari.
· Cada comptador disposa d'un prestatge intern per mantenir productes addicionals o articles personals organitzats. Sota aquest comptador, els prestatges interiors proporcionen àrea d'emmagatzematge per a mostres de productes promocionals, que donen suport a la literatura, entrepans, begudes i molt més. El disseny portàtil i la bossa que transporta la tela inclosa permeten que aquest estand es mogui a diferents esdeveniments amb facilitat.
· Si és necessari, es pot eliminar i substituir els gràfics personalitzables de l'expositor. Configureu ràpidament i fàcilment aquest estand portàtil a la vostra pròxima exposició per mostrar mostres i celebrar literatura promocional.


Investigació