Mostrador de petroli portàtil Pop up Display de cartró de suport

Pantalla emergent, Pop up Stand, Display Stand fabricant / proveïdor a la Xina, Mostrador portàtil Pop up Display cartró de suport

Detalls del producte
Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de mostres de taulell, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients un comptador d'oli portàtil pop-up de productes de cartó exposats amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Introducció al producte:


Mostrador de petroli portàtil Pop up Display de cartró de suport


Model: JC POP DISPLAY

Material: paper corrugat

Color: impressió personalitzada amb el vostre disseny i la vostra idea

Lloc de visualització: Fira d'exposicions, Supermercats i botigues

Marca: impressió de logotip

Mida: ho fem segons els vostres productes

Lliurament: embalatge pla per estalviar càrrega de mercaderies


Característiques

(1) Una taula portàtil La visualització emergent, la cabina d'exhibició o una altra pantalla de presentació ofereix una manera senzilla d'obtenir un aspecte personalitzat a baix cost. Utilitzeu aquest lloc emergent en fires, exposicions i altres esdeveniments promocionals. El cas del viatge es converteix ràpidament en una taula de visualització que pot donar als assistents a la fira un lloc confortable per apropar-se al vostre estand. Utilitzeu aquest comptador per dirigir-vos als assistents a la fira, mostrar la vostra literatura o mostrar els vostres objectes.

(2) Dissenyat per ser fàcil d'usar, aquesta mostra de mostres mostra les configuracions ràpidament i s'emmarca en qüestió de minuts. Es fa de reciclatge de paper i fa que la pantalla sigui fàcil d'assemblar, mentre que la funda de luxe proporciona portabilitat.


Ens comprometem a produir el millor embalatge del món.

https://www.youtube.com/watch?v=5wFRxMs-u00


jc@displaystandpop.com


Investigació