Pantalla de corrugat de paper pop a terra

Informació bàsica. Descripció del producte Exhibició corrugada, Unitat de visualització permanent gratuïta, Punt de compra Una unitat de visualització lliure (FSDU) hauria de formar part de l'armeria de tots els comerciants. Els expositors gratuïts sempre han d'estar al capdavant de l'enfocament de vendes, maximitzant les promocions ...

Detalls del producte

Informació bàsica.

Model NO: Mostra del pis Material: Paper
Lloc de visualització: interior Ús: Saló d'exposicions
Paquet: Paper Box Especificació: PANTONE
Marca comercial: Banners Xina Origen: Xina
Mercats d'exportació: global Impressió: Impressió offset
Colors: CMYK Qualsevol disseny: qualsevol mida
Temps de lliurament: 6 ~ 9 dies Codi HS: 48191000
Capacitat de producció: 3000 unitats / setmana

Descripció del producte

Pantalla ondulada, Unitat de presentació gratuïta, Punt de compra

Una unitat de visualització lliure (FSDU) hauria de formar part de l'armeria de tots els comerciants. Els expositors gratuïts sempre han d'estar al capdavant de l'enfocament de vendes, maximitzant les promocions i construint la vostra marca als pisos de la botiga, a espectacles, esdeveniments i exposicions.

Amb un FSDU dissenyat a mida, teniu un control total de com es presenta el vostre producte als vostres clients potencials. Un disseny a mida pot ajudar-vos a esculpir el creixement de la vostra marca de la manera exacta que vulgueu. Els nostres expositors de presentació gratuïta us poden ajudar a promocionar nous productes i augmentar la vostra consciència de marca.

Unitat de visualització permanent gratuïta, punt de venda, punt de compra:
- Impressió offset de CMYK.
- Construït amb cartró corrugat reciclat al 100%.
- Disseny personalitzat
- Excel·lent disseny per a productes de pes pesat
- Fàcil d'assemblar i desmuntar, estalviant mà d'obra i mercaderies.
- Excel lent anunci per a nous productes i excel·lent venedor de promoció.
- Estalvi de costos en l'embalatge i desmuntatge repetits.

Equips que tenim:
--36 impressores d'injecció de tinta Mutoh i impressores d'injecció de tinta Roland i impressores de 2 vutek UV per a impressores
- 2 impressores d'injecció de tinta AGFA i 3 impressores ultraviolades UV i 7 impressores directes de tela i 2 màquines transfer de sublimació de tints

Garantia de qualitat i baix preu:
- Complint l'estàndard ISO i el sistema de sincronització de colors PANTONE, us proporcionarà una prova dels vostres gràfics.
Banners Xina, We Print We Cai

Sobre nosaltres
Som una empresa d'impressió excel lent i professional a la ciutat de Xangai de la Xina. El nostre personal, format per persones altament qualificades, experimentades i creatives, combinades amb la satisfacció del client, l'equip més avançat de la indústria i el lliurament del temps ens converteix en una de les millors empreses d'impressió del negoci.
Garantia de qualitat i baix preu
Coincidint amb l'estàndard ISO i el sistema de sincronització de colors PANTONE, us proporcionarà una prova dels vostres gràfics.

Un procés de gestió del color s'inclou en tots els nostres serveis, inclosos els formats digitals i de gran format, per assegurar-nos que la reproducció del color coincideixi amb els estàndards ISO i el sistema de coincidència de colors PANTONE.
Equips que tenim
- Impressores Mutoh ValueJet i impressores d'injecció de tinta Roland i impressores enrotllables de Vutek UV

- Impressores d'injecció de tinta AGFA i impressores làser UV i impressores directes de tela i màquines de transferència de sublimació de tints
Lliurament:
--UPS / FedEx / DHL / TNT,

- Xina Postal Service,

- Línia aèria

--Ship (Maersk, MSC, COSCO, etc.)
Oferim als clients la possibilitat de realitzar enviaments a qualsevol lloc de forma segura i econòmica.

La nostra versió: sempre tractem de proporcionar als clients amb alta qualitat i baix preu.

La nostra missió: imprimir una excel·lent pancarta que pot mostrar bé les promocions o els productes.


Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de pantalla de sòl, la nostra fàbrica pot oferir als clients pantalla de corrugat de paper pop en productes de pis amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació