Enganxaments CMYK de superfície d'envernissament Display Stand amb material de flauta 350gsm i B

Descripció: Enganxaments CMYK de superfície d'envernissament Display Stand amb material de flauta 350gsm i B 1. Material d'alta qualitat: 350gsm CCNB + K5, és a dir, paper corrugat resistent, tauler gris, placa d'ivori, etc. 2. Mida personalitzada: la mida normal per a La presentació lliure és W 50cm XD 45cm XH 157cm ....

Detalls del producte


Descripció:

Enganxaments CMYK de superfície d'envernissament Display Stand amb material de flauta 350gsm i B

1. Material d'alta qualitat: 350gsm CCNB + K5, és a dir, paper corrugat resistent, tauler gris, placa d'ivori, etc.


2. Mida personalitzada: la nostra mida normal per a la visualització de peu és W 50cm XD 45cm XH 157cm. Però tenim un departament de disseny per al disseny d'estructures i disseny d'avions, gràfics professionals i disseny estructural.


3. Estil flexible: plegable, fàcil de dissimular, muntar, portar i emmagatzemar. Per cartró, gairebé tots els models poden ser plegables, que són molt econòmics per al transport i transport. . Permetre als proveïdors i transportar directament des del lloc de càrrega fins al punt de venda final de les vendes desempaquetades, estalviant l'emmagatzematge d'estiba repetit de costos


4. Impressió colorida: impressió offset de 4 colors. o en blanc (es pot personalitzar)

Després del tractament: brillantor, laminatge, localització. UV, estampat en relleu, a prova d'aigua


5. Tècnica de fabricació de treballadors hàbils, supervisors estrictes i la introducció d'equips avançats assegureu-vos no només l'assegurament de la qualitat, sinó també productes tiptop competitius. Té un paper destacat entre totes les empreses del mateix camp empresarial per la seva manera avançada de gestió empresarial, un excel·lent treball en equip i un excel·lent crèdit de qualitat.


6. Atractiu: el seu disseny innovador i la seva impressió acolorida poden augmentar fàcilment el perfil de la seva marca i cridar l'atenció sobre els nous productes.


7. Bon efecte publicitari: la visualització de paper s'ha convertit en l'última i més moderna eina de merchandising contemporània i les seves diverses manifestacions. El contingut personalitzat satisfà una multitud contemporània estètica i acolorida. És la millor manera de promocionar la imatge corporativa i construir un terminal.


8. Bon servei: retornarem la vostra consulta en 24 hores i us recomanem l'estil adequat d'acord amb les vostres idees i productes. Els nostres dissenyadors professionals que poden ajudar-vos a fer el disseny fins que estigueu satisfet. Després d'haver acabat de fer les pantalles, us mostrarem les imatges d'instruccions de muntatge per ajudar-vos a muntar-les de la manera correcta, també podem fer-ne un vídeo si és necessari.

Però pel color, són diferents, ja que la mostra de color és una mostra d'impressió amb injecció de tinta, el color tindrà certa desviació, de manera que la mostra de color només s'utilitza per confirmar la paraula, la imatge, no és el color estàndard. Tanmateix, organitzarem un petit esborrany de color per a la seva confirmació, l'esborrany del color es troba proper al color de la impressió offset. Per descomptat, podeu subministrar un esborrany de colors per a nosaltres.

Per a la necessitat de producció massiva, tots ens mostraran un primer dibuix senzill, després de confirmar l'ordre, proporcionarem una mostra lliurement. Quan confirmem l'exemple, organitzarem la mostra, l'estructura de la mostra és igual que la producció en massa.

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de cartró de visualització, la nostra fàbrica pot oferir als clients cmyk envernissats superfície de ganxos per a telèfons d'exhibició amb productes de material de flauta 350gsm i b amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació