Pantalla de paper (AQ000059)

Detall del producte Informació bàsica Especificació: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000 Descripció del producte Des del resultat de les nostres promocions i publicitat, es demostra que els anuncis dels nostres productes POP són els més rendibles que qualsevol altre, ja que el nostre POP els productes materials tenen 8 ...

Detalls del producte

Detall del producte

Informació bàsica
  • Especificació: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000

Descripció del producte
A partir del resultat de les nostres promocions i publicitat, es demostra que els anuncis dels nostres productes POP són els més rendibles que qualsevol altre, ja que els nostres productes POP tenen 8 avantatges importants:

1. Lleuger i estable: fabricat per les línies de producció avançades mecanitzades; Molt fàcil de fixar i muntar junts per al seu ús; I el seu pes és només una vuitena part d'altres materials, com ara material de ferro, material de fusta i material de vidre.

2. Bonic efecte visual: colorit i exquisit.

3. Baix cost: el cost és només 1 cinquè o menys que altres materials '.

4. Afinitat: els materials POP són més fàcils de combinar amb altres productes.

5. Embellir la marca imaginar: materials amigables amb el medi afegim honor al nostre producte, mostra la bona imatge de la nostra empresa i fa que els clients estiguin totalment satisfets amb els nostres productes.

6. Amigable per a l'enviament: es pot reciclar totalment o parcialment, per tal d'estalviar molts recursos.

7. El menor cost del transport: lleuger, i es pot plegar per tal de reduir el volum i no és fàcil danyar-se.

8. Diverses estructures: l'estil de la nostra pantalla de paper és la mútua. Som el proveïdor dominant a la línia de negocis a la Xina, i tenim grans fàbriques, desitgem que ens visiti aviat!

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de cartró de displays, la nostra fàbrica pot oferir als clients pantalla de paper (aq000059) productes amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Hot Tags: pantalla de paper (aq000059), fabricants de la Xina, proveïdors, fàbrica, empresa, marques, productes d'alta qualitat
Investigació

You Might Also Like