Casa > Notícies > Contingut

Onada d'atemptats a Turquia matar almenys 12

Aug 11, 2016

Van dir les autoritats rebels de el partit dels treballadors del Kurdistan, o PKK, llançat atemptats amb bomba simultanis orientació vehicles policials a la ciutat de Diyarbakir i la ciutat deKiziltepe, matant a vuit persones, mentre que quatre soldats van ser assassinats en un atac prop de la frontera ambIraqindependent hores abans.

L'atac de Kiziltepe va ser causada per una bomba en carretera que es va apagar com passava un autobús de policia per. Tres persones van morir i com a mínim 25 altres van resultar ferits, incloent-hi com a mínim cinc nens i nenes entre 2 i 5, va dir un funcionari, que va parlar a condició d'anonimat en línia amb regulacions governamentals.

Al mateix temps, una explosió de cotxes bomba orientació de policia en una part històrica de la ciutat de Diyarbakir matat almenys cinc civils i ferit altres 12, va dir l'oficina del governador Diyarbakir. L'explosió es va produir en un control de seguretat a un pont sobre el riu Tigris.

Els atacs es va produir hores després que un atac anterior, també va culpar el PKK, mort de quatre soldats i ferit altres nou prop de la frontera ambIraq. El Dogan notícies agència privada deia que atac apuntat vehicles militars i es va realitzar amb explosius improvisats com coets disparats des del nord del'Iraq.

Enfrontaments entre les forces de seguretat del PKK i deTurquiava reprendre l'any passat després d'un alto el foc tènue ensorrat i el PKK freqüentment ha apuntat policia o militar amb explosius en carretera o cotxes bomba.

Atacs de dimecres, però, arribà com el país és recuperar-se d'un intent de cop d'estat violenta el 15 de juliol que va matar almenys 270 persones. El govern ha culpat del fallit cop de partidaris de clergue musulmà de basat en els EUA Fethullah Gulen i s'ha embarcat en una repressió escombrat el seus seguidors.

El país és també la lluita contra el grup de l'estat islàmic, els milicians dut a terme una sèrie d'atacs sagnants aTurquial'any passat.

Aquesta setmana, PKK comandant Cemil Bayik va amenaçar els atacs contra la policia turca ciutats, segons informes de mitjans de comunicació.

Ja que les hostilitats amb el PKK reprèn l'estiu passat, més de 600 personal de seguretat turc i milers de militants PKK han mort, segons la estatal Anadolu agència. Grups de drets humans diuen centenars de civils han mort també.

Turquia i els seus aliats considerar el PKK una organització de terror.