Casa > Notícies > Contingut

Safata adhesius

Jan 26, 2015

Títol: 1. estatus d'aplicació d'adhesiu, 2. perspectives i outlook,

1; Adhesiu és un ventall molt ampli d'aplicacions i fàcil d'adquirir matèries primeres per la producció de compostos;... Acabat segons les necessitats de producte químic diferent estructura i les funcions es poden dividir en moltes formes.

Embalatge, impressió mercaderia abric adhesiu, ja que té un paper insubstituïble, envasament i impressió s'ha convertit en un factor important que afecten la competitivitat de mercaderies, persones en mercaderia major embalatge Lei més. Requereixen tant low cost i durabilitat. També va demanar la bella i generosa capaç d'estimular i atraure els consumidors. també exigeix una forta característiques anti-falsificació.

Cola ofereix aquestes característiques i va donar l'envasament i impressió de desenvolupament industrial i creixement proporciona l'energia per crear les condicions, es pot dir:... Hi ha cap cabell adhesiu i aplicacions paral·leles, no es pot veure els llums brillants de la mercaderia animats envasament moda moderna amb encant. Adhesius principalment per llavi inferior de cartró tancament adhesiu volta quan preparant sincer quan plegable cartrons;... Bons de descompte de volum amb execució eix Paper paper llaunes ampolles, dipòsits. barril Copa bandera de pal. paper i paper. paper i calúmnia tirar compost paper i capa fina i pel lícula metàl. plàstic flexible anomenada laminat segellat i així successivament.