Casa > Notícies > Contingut

La campanya presidencial de 2016 no ha estat fàcil en musulmans nord-americà.

Jul 30, 2016

(CNN) La campanya presidencial de 2016 no ha estat fàcil en musulmans nord-americà. Donald Trump, el candidat presidencial del partit republicà, ha proposat la prohibició als immigrants procedents de països de majoria musulmana. Antiga casa ponent Newt Gingrich va suggerir que els musulmans que creuen en la Sharia hauria de ser deportats. I ex Alcalde de Nova York Rudy Giuliani va dir que musulmans sobre el terrorisme del govern federal veure llista - un secret i alguns diuen massa extensa carta - ha obligat a portar una polseres electròniques per controlar el seu Parador. Molts musulmans nord-americà va dir que he estat decebut els demòcrates també. El dimecres a la nit, ex President Bill Clinton va dir musulmans que els "odiar terror i amor llibertat" ha "de quedar aquí," una implicació, alguns van dir, la ciutadania dels que musulmans és temporal i contingents.

  Durant un debat del Partit Republicà l'any passat, un musulmà va dir l'elecció és com veient el futbol polític - i els musulmans nord-americà no juguen per a qualsevol equip. Són el futbol. Així que quan Sayyid Khidr Khan, el pare d'un soldat americà matat, va tenir l'escenari a la Convenció Nacional Demòcrata el dijous a la nit i va sacsejar la seva còpia de la Constitució al Trump, gairebé podria veure la bomba el puny col·lectiva dels musulmans a tot el país. Llegir més "Que va ser reprimint estrips," va dir Arsalan Iftikhar, autor del llibre "bocs expiatoris: com islamofòbia ajuda els nostres enemics i Threatens les nostres llibertats." " En un moment quan islamofòbia està creixent gràcies a l'odiós demagogues com Donald Trump, va ser veritablement culpidor veure el Partit Demòcrata donar una ranura de prime time al pare d'un soldat musulmà-americà caigut que retòricament colpejat Donald Trump a la cara amb la seva constitució de mida de butxaca". Khan, el fill del qual, el capità de l'exèrcit Humayun Khan, 27, va morir d'un suïcidi atemptat a Bagdad fa 12 anys, va dir propostes de canvi del Trump prohibir musulmans d'entrar al país hauria evitat el seu fill final de servei militar. Els Khans, procedent de Pakistan, va emigrar als Estats Units en la dècada de 1970 dels Emirats Àrabs Units." Has estat al cementiri d'Arlington?" Khan va preguntar a Trump. "Vaig mirar les tombes dels valents patriotes que van morir defensant Amèrica - podràs veure totes les religions, gèneres i ètnies. Li han sacrificat res i ningú." El Trump desafiant, Khan va ser "representant tants musulmans nord-americà que patit havent sorra puntades de peu a la cara durant massa temps," va escriure Shahed Amanullah, un empresari de mitjans de comunicació i ex assessor del Departament d'estat. " Déu beneeixi els Khans qui va dir què tants de nosaltres vol dir,"tweeter Imam Suhaib Webb, un clergue de Washington, DC popular amb un ampli seguiment en mitjans de comunicació social. "Déu beneir-los i el seu fill."

  Déu beneeixi al Khan que va dir el que molts de nosaltres vol dir. Déu beneir-los i el seu fill. #DNCinPHL

  — Suhaib Webb (@ImamSuhaibWebb) , 29 de juliol de 2016

  "He vist parla de #KhizrKhan un parell de vegades ara," tweeter Wajahat Ali, periodista i escriptor. "Es necessita un oncle musulmana Desi per recordar a Amèrica, dels seus valors fonamentals i les llibertats", va afegir, utilitzant de la tendresa dels majors immigrants sud d'Àsia.

  He vist #KhizrKhandiscurs unes quantes vegades ara. Es necessita un oncle musulmana Desi per recordar a Amèrica, dels seus valors fonamentals i les llibertats. Increïble.

  -Ali Wajahat (@WajahatAli) , 29 de juliol de 2016

  Ali va afegir més tard que filla del Khan en dret va dir que ha mantingut la còpia de la Constitució a la butxaca de la jaqueta per mentre ella li ha conegut. Fins i tot en una nit quan Hillary Clinton es va convertir en la primera dona que acceptar la nominació presidencial de una festa major, discurs breu Khan va ser el "millor i més necessària" durant qualsevol els demòcrata o republicans Nacional de convencions, va escriure catòlica intel·lectual Andrew Sullivan. "Quan que el pare va portar a terme la seva pròpia còpia de la Constitució i va saludar-lo a Donald Trump, era el punt de suport d'aquesta elecció. Això és el que està en joc - els valors bàsics d'aquest país sota amenaça d'un home que no té comprensió de la constitució que vols va jurar respectar." Però alguns musulmans americans discurs Khan també provoca una barreja d'emocions, va dir. Molts són profundament escèptic del militarisme americà i ambivalent sobre desfilant patriotisme de la seva comunitat. "Crec que va ser un moment molt moviment," va dir Zareena Grewal, professor de la Universitat de Yale i autor de "L'Islam és un país estranger". "Sayyid Khidr Ghazala Khan pagat el preu Suprem i va traslladar la multitud i aquells de nosaltres a casa amb un dels testimonis més senzilla però més potents en la DNC. Em va commoure seu amor pel seu fill i el seu país i la seva convicció desafiant en valors americans." Al mateix temps, Grewal va dir que estava preocupat que antibèl·lic cants van ser silenciades a la Convenció, i ella, com molts musulmans nord-americà, es va oposar a la guerra d'Iraq en el fill que Khan va morir. El setembre passat, quatre dels membres de la família de Grewal - tots els civils innocents - va morir en atacs aeris americans dirigida a l'Iraq, Mossul." Espero que encara hi ha espai en la DNC per progressistes contra la guerra com jo. I em pregunto si els musulmans nord-americans que són anti-guerra pacifistes pot ser vist com Patriòtica, o si només volem que els musulmans de ser pacífica quan van oposar-se el terrorisme, però no quan van oposició violenta dels EUA les polítiques exteriors, incloent-hi les polítiques posat que massa sovint suporta Clinton,"va dir Grewal. Dilshad D. Ali, que com a editor d'administració del canal a Patheos.com musulmà manté tabuladors propers en converses musulmà-americana, va dir aquest matí que està sentint continuada condemna l'Iraq i les invasions d'Afganistan i les emocions mixtes sobre lloant la família Khan per al servei del seu fill en una guerra Contenciós. "Però també estic escoltant un munt de suport per a Khan i el seu peu fins a Trump. I molta tristesa que musulmans són encara haver de demostrar que són "bons Americans." "