Casa > Notícies > Contingut

Jutge de Texas s'aprova compromís votant ID dret

Aug 11, 2016

L'ordre suavitza Llei de ID de votants controvertit de Texas que una federal atrau cort trobat racial discriminatori el mes passat. La Llei exigeix votants mostrar un dels sis tipus d'un passaport foto ID, com ara un permís de conduir o passaport i podria haver deixat fins a 600.000 votants Texas sense la identificació adequada a les eleccions presidencials de aquesta tardor, afirma oponents.

Sota l'acord aprovat, votants poden mostrar una forma alternativa d'identificació, com ara una comprovació llei o el govern de la utilitat que Mostra el nom i adreça de l'elector. El conveni també permet votants utilitzar fotos identificadors com un permís de conduir o DNI personal des de qualsevol estat, expirada o no.

No obstant això, votants que tenen un dels sis tipus de passaport foto IDs, o són capaços d'aconseguir un, calen encara utilitzar aquells.

L'estat també gastaran $2,5 milions en els esforços per informar els votants dels canvis en el temps per a la votació d'hora i dia de la votació.

"Hi ha una gran sensació d'alleujament aquí al sud de Texas i la comunitat de Corpus Christi que milers d'electors no necessita preocupar sobre la seva capacitat de votar el dia de les eleccions,", va dir Daniel G. Covich de Covich de despatx. El despatx basat en Corpus Christi va estar involucrat en el cas que va captar l'atenció nacional.

La controvertida votant ID llei era promulgada el 2011, bloquejat per un jutge de districte federal en 2012 i llavors posar en vigor el 2013, quan el Tribunal Suprem anul.la una part clau de la Llei de drets de vot que havies de fer Texas i alguns altres Estats per obtenir aprovació federal vot canvis. Rivals han guanyat cada cas judicial des, però la llei havia quedat en efecte.

Disset Estats tenen vot nous procediments en el lloc per a les eleccions del novembre, molts dels quals estan sent desafiats en jutjat. Moltes requereixen votants mostrar foto identificació, com ara la Llei de Texas. Altres normes per al registre, principis de vot i vot provisional, com la Llei de Carolina del Nord ampli que va causar confusió i cues en primària de març d'objectiu.

Aquestes restriccions ampli va ser atacat com racial discriminatori davant un grup de tres jutges del Tribunal d'apel·lacions dels Estats Units per al Circuit de 4 de juny