Casa > Notícies > Contingut

S 59 P 500 osques un nou tancament alt

Jul 23, 2016

U.S. accions més alt va acabar divendres i el S & P colpejar un rècord fresc - setena enguany - un dia després de una pausa va acabar ratxa de nou dies de Dow.

Inversors continuà analitzar entrants trimestrals de guanys informes i l'alliberament de la primera entrada-'Brexit' les dades econòmiques aGran Bretanyai Europa.

La més àmplia Standard & Poor 500 va 0,4% a un nou tancament alt de 2175.03, mentre que la tecnologia, el existències dominades Nasdaq composite va guanyar el 0,5%.

La mitjana industrial Dow Jones, que va veure la seva ratxa diària més llarga en més de tres anys va trencar el dijous, va acabar un 0,3%.

U.S. mercat de valors ha estat en una ratxa alcista des de la inicial dos dies venda massiva seguint el 23 de junyGran Bretanyavot per sortir de la zona euro. Abans de la retirada del dijous, tant el Dow Jones i S & P 500 han estat colpejant registres després de treure els seus cims previs data maig de 2015.

L'augment més alt perals EUA accions ha estat motivat en part per un començament digne a la temporada de resultats de segon trimestre, com informes estan arribant en menys dolent que originalment temut. Denominació en la sessió del divendres, de les 103 poblacions en el S & P 500 que han reportat resultats, 67% tenen coronat resultats, per sobre de la mitjana a llarg termini del 63%, segons els guanys-rastrejador Thomson Reuters. Creixement dels guanys de S & P 500 empreses en general són vistos contractació 3,3% del trimestre, Thomson Reuters diu.

A més d'aconseguir ingressos frescos divendres de tros blaves noms com General Electric(GE) i previsions d'ingressos-per-compartir Honeywell (HON) – ambdues empreses cobert), Wall Street és digerir també dades elaboració d'Europa i Gran Bretanya, el primer aquestes dades des de l'anomenat 'Brexit' votar el mes passat.

Accions GE va caure un 2% i Honeywell, que va baixar la seva orientació ingressos 2016, era fora 2,4%.

Com s'esperava, els missatge inicial-'Brexit' les dades de l'U.K. era feble. De fet, les dades PMI anomenades "flaix" en l'U.K. es va negar a través del tauler, amb un més gran a l'esperada debilitament en la fabricació, el servei i l'índex compost en general.

Peter Rosenstreich, cap d'estratègia de mercat a Swissquote Bank, va anomenar un "lloc ombrívol-'Brexit' PMI llegir" va dir EUA avui en dia per correu electrònic que va marcar les dades febles "de les gotes més en la història PMI U.K.."

Barclays anomenat les dades PMI febles en laU.K. com "coherent amb una recessió imminent" allà.

Al costat positiu, fabricació dades PMI de l'eurozona va arribar el millor que s'esperava, amb l'eurozona àmplia superant les expectatives comAlemanyaiFrança.

Poblacions a Londres van augmentar, però, com la FTSE 100 pujava un 0,5% enmig frescos esperances que l'èxit a l'economia U.K. donarà la Banc d'Anglaterra fins i tot més municions per proporcionar més estímul als mercats i l'economia en les properes reunions polítiques.

Les poblacions d'Europa es negociaven pràcticament sense canvis, amb l'ampli índex Stoxx Europa 600 fora menys del 0,1%. Accions va caure en el 1,1% alJapói 0,2% en Hong Kongdurant la nit.