Casa > Notícies > Contingut

SAN DIEGO

Jul 11, 2016

1. Alex Bregman, Houston Astros

Perspectiva de dins del quadre del Astros semblava un campaner tota regla en el joc de futurs, anihila pilotes per un triple, doble i individual, respectivament, en els seus tres primers torns al bat. (Va esclatar amb en el quart, perdent l'oportunitat de ser probablement el primer jugador cada vegada que arriba per al cicle en un partit de futurs.)

Encara que principalment un torpediner fins a la data de la seva carrera de Lliga menor d'edat, Bregman va començar a tercera base — la posició que representa probablement la millor ruta la pena, ja que els astres han Carlos Correa a curt. Va fer un parell bonic juga, també, primer començant una taca 5-4-3 Doble obra i més tard que demostra la bona gamma i un alliberament ràpida mentre es carrega un helicòpter lenta. Va palpentes un corró trencat-Ratpenat emigrar al torpediner més tard en el joc, però escolta, Carlos Correa juga curt.

També cal destacar: Bregman ha un OPS 1.019 aquesta temporada a través de classe AA i AAA jugar. Ell sembla preparat.

2. Chih-Wei Hu, raigs de Tampa Bay

Hu exigeix només vuit parcel·les per aconseguir a través d'un perfecte cinquè. Va cridar l'atenció tant Ryonan Healy i Dom Smith — un parell de nois d'aquí a seva hit — i provocaven alguns genuïnament pèssim gronxadors buscant en el procés.

Sabies que el cognom de Hu és fonèticament idèntica a un pronom anglès utilitzat, que passa a ser associat amb un esbós de Abbott i Costello popular sobre el beisbol? Bé, això és.

Pantalles de paper cartró