Casa > Notícies > Contingut

Habitants comencen a tornar a casa després de pólvora de Los Angeles

Jul 26, 2016

Uns 300 milles (480 km) al nord, però, un altre incendi que el Desola una zona muntanyosa a prop de la pintoresca ciutat costanera de Carmel-by-the-Sea, agitació a través de 16,100 hectàrees (6.500 hectàrees) i la destrucció de 20 habitatges i dues dependències, van dir les autoritats.

El anomenat foc Soberanes, cremant en Los Padres Nacional bosc al Comtat de Monterey, amenaçat 1.650 estructures per dilluns a la nit i va ser només el 10 per cent contenia, va dir el servei forestal dels EUA.

A prop de Los Angeles, una força engreixat de gairebé 3.000 bombers van lluitar per superarà l'incendi hi - coneguda com el foc de sorra - que ha carbonitzats almenys 50 milles quadrades (130 km quadrats) en els marges abruptes al nord-oest del bosc Nacional Angeles, van dir les autoritats.

El foc de sorra va esclatar el divendres i també es va mantenir només de 10 per cent contenia dilluns al vespre com tripulacions recolzats amb excavadores va treballar per a tallar les línies de memòria intermèdia al voltant del seu perímetre.

La majoria de la gent estimada de 20.000 i 30.000 que vivia a les 10.000 llars que van ser evacuats a principis foren autoritzats a tornar Inici dilluns al vespre, fire funcionaris van dir.

Alimentat amb pinzell dens esquerra dessecar els cinc anys de sequera, flames van ser inicialment alimentat per tres dígits calor i humitat molt baixa. S'espera temps una mica més fresc, més humit i vents disminuïda per ajudar els bombers el dilluns.

"Tenim molt poc vent, tenim un augment de la humitat relativa i així és favorable per a nosaltres a sortir i posar grans calents i treballar en la construcció de la línia," Los Angeles County cap de bombers Greg Hisel va dir. Va dir vents més tranquil estaven ajudant a mantenir el foc estacionària.

L'incendi de sorra foc estava concentrat a prop de la ciutat d'Acton, unes 50 milles (80 km) al nord de Los Angeles, com que ho colat un pall de fum i sutge en una àmplia zona. Gran part de la conca de Los Angeles va ser empolsegat amb una fina capa de cendres blanca fina de l'incendi el dissabte i el diumenge.

Com a mínim 18 habitatges van ser destruïts durant el cap setmana, i les autoritats han informat d'un mort, un home no identificat trobat dissabte al vespre en un cotxe cremada estacionat enfront de casa d'una casa.

Entre les propietats en flames era la fita Sable Ranch, una zona popular per televisió i cinema brots.

Les causes dels dos incendis estaven sent investigades. Es troben entre algunes 3.750 soldats blazes grans i petites que han irromput a través de Califòrnia des de gener, un total de més alt del normal, col·lectivament abrasador més de 200.000 acres (80,940 hectàrees), estat fire funcionaris van dir.

El gran fins ara era Erskine foc del mes passat, que es consumeix 48.000 acres (19,429 hectàrees) al nord-oest de Bakersfield, matant dues persones i destruint unes 250 estructures.

En comparació, el 2003 cedre foc se situa com el més gran en el registre a l'estat. Ennegrit més de 273,000 hectàrees (110,480 hectàrees), anivellat 2.820 edificis i reivindicada 15 vides.

(Informació addicional de Laila Kearney i Chris Michaud a Nova York, Brendan O'Brien i Milwaukee i Sharon Bernstein a Sacramento; Escriptura i altres informes per Steve Gorman a Los Angeles; Edició per Grant McCool, Jonathan Oatis i Tom Hogue)