Casa > Notícies > Contingut

Indústria d'envasament farmacèutic per mantenir un ritme ràpid de desenvolupament en un període determinat

Jan 26, 2015

Medicaments com un producte especial, el país ha estrictes requisits per al seu envasament i materials d'envasament de droga fins i tot especial tenen requisits específics. Iniciats va assenyalar que la salut és les eterns necessitats humanes, per tal que la indústria farmacèutica pot ser considerat com una indústria d'Alba eterna. Especialment en els pròxims cinc a deu anys, la indústria farmacèutica del món mantindran ràpid desenvolupament, envasament farmacèutic també donarà pas a un període de ràpid desenvolupament.

Sota són alguns de l'anàlisi específica de l'envasament farmacèutic indústria.

En els darrers anys la indústria d'envasament farmacèutic de la Xina ha mantingut una taxa anual de creixement de més del 10% del seu PIB van representar més del 10% de la producció bruta de la indústria d'envasament, la indústria farmacèutica és superior a la proporció de valor de la producció industrial total del país. Tanmateix, la força general d'indústria d'envasament de la Xina droga és gestió encara feble, sobretot de petita escala, baix nivell, productes de gamma baixa redundants construcció manca greu de desenvolupament de nous productes i aplicació de noves tecnologies, estàndards de qualitat i sistema de construcció és encara no perfeccionar.

Les dades mostren que la Mesa Nacional d'estadística dels ingressos vendes indústria farmacèutica productes farmacèutics per 2001 de 1,924.39 milions de iuans en 2012 de yuan 17,337.67, una taxa de creixement compost anual mitjana de 22.12%. Per satisfer la creixent demanda del mercat, les empreses farmacèutiques sens dubte augmentarà els materials d'envasament farmacèutic acompanyant la contractació d'inputs, per tal d'ampliar l'escala de producció i millorar la qualitat del producte.

En definitiva, per les companyies farmacèutiques a oferir una alta qualitat, bona compatibilitat amb l'envasament de drogues de droga, indústria d'envasament farmacèutic per mantenir el ritme de creixement ràpid en un període determinat.