Casa > Notícies > Contingut

Nou informe examina el mercat d'envasament de Paper cartró 59 - indústria Global anàlisi, mida, compartir, creixement, tendències i temps 2016-2024

Jun 28, 2016

Paper i solucions d'embalatge de cartró tenen aplicacions extens a través de diversos mercats verticals industrials des de la salut per la indústria alimentària i de begudes i personal d'atenció domiciliària. A més, aquestes solucions d'envasat s'utilitzen en sectors com ara la càrrega & Transportista, educació i papereria i construcció.

A més, paper i paperboards també s'utilitzen per fer les etiquetes dels envasos, caixes, estoigs i caixes de cartró.

Solució d'envasament de cartró són flexibilitza la seva oferta de producte bàsic a l'assessorament als usuaris finals per triar la solució més eficaç d'envasament segons les necessitats dels consumidors i empreses participen en paper. La necessitat d'aquesta estratègia és en gran part deguda a estancar-se un creixement en la tradicional en paper i cartró indústria manufacturera.

En la indústria alimentària, el paper i embalatges de cartró s'utilitza per empaquetar fruites, verdures, gelat, carn

En la indústria de begudes, el paper i cartró envasos tècnica s'utilitza per empaquetar llet, sucs,., mentre que, en el sector sanitari, s'utilitza la tècnica d'envasament en l'embalatge de productes farmacèutics, medicines,

Global Paper i cartró envasos mercat: segmentació

El cartró envasos mercat & global paper està segmentat segons grau, aplicació, tipus de producte i regió. Segons grau, el global paper i cartronet mercat d'envasament és segmentar en cartró recoberts 'kraft' crus, aglomerat de línia blanca (WLC), etiqueta paper, Junta de caixa plegable (FBB), sòlid blanquejats sulfat (SBS) i altres (grau d'envasament de líquids, paper de pergamí, paper vegetal i paper de filtre).

Sobre la base d'aplicació, el global paper i cartronet mercat envasament està segmentat en aliments, begudes, salut, personal atenció, atenció domiciliària i altres (construcció, educació i papereria,.). Segons el tipus de producte, el global del & paper cartró mercat d'envasament és segmentar en caixa corrugat, boxboard i envasament de flexible paper.

Sobre la base de la regió, el cartró envasos mercat & global paper és segmentar en Amèrica del Nord, Amèrica Llatina, Europa occidental, Europa, Orient Mitjà i Àfrica, Àsia-Pacífic excloent Japó i Japó.

Global Paper i cartró envasos mercat: clau de jugadors

Els principals actors implicats en la fabricació de paper i productes d'embalatge de cartró inclouen incorporar Ltd, Inc. Cascades, ITC Ltd, DS Smith Plc., envasament Corporation d'Amèrica, Clearwater Paper Corporation, grup Mondi, Metsa grup, RockTenn empresa, Nippon Paper Industries Co Ltd, Svenska Cellulosa Aktiebolaget, Smurfit Kappa Group plc, Stora Enso Oyj, International Paper Company i Sappi Limited, entre d'altres.

L'informe de recerca presenta una valoració integral del mercat i conté reflexius idees, fets, dades històriques i mercat estadísticament suportades i els han homologat indústria dades. També conté projeccions fet utilitzant un conjunt adequat de suposicions i metodologies.

L'informe de recerca ofereix l'anàlisi i informació segons categories com segments de mercat, geografies, tipus, tecnologia i aplicacions.

Global Paper i cartró envasos mercat: conductors i restriccions

Per augmentar la consciència de consumidor sobre els mals efectes de materials no biodegradables i augmentant les preocupacions ambientals, els consumidors són així, cada vegada més optar per solucions d'envasament agradable entorn, impulsa el creixement del treball global i mercat d'embalatge de cartró. D'altra banda, augmentar la renda de les persones especialment en els països en desenvolupament és un altre factor atiant el creixement de la global paper i cartró envasos mercat actualment.

A més, incrementar la dependència d'aliments convenients entre els consumidors és un element clau atiant el creixement del mercat actualment. Creix la consciència de consumidors per tècniques d'envasament sostenible i reciclat de paper i envasos de cartró són alguns dels altres factors clau impulsar el creixement de la global paper i envasos de cartró mercat actualment.

Intensa competència entre el paper i fabricants d'embalatges de cartró és un factor clau de creixement del mercat de contenció. A més, fragmentació que preval en la indústria a causa de la creixent concentració de fabricants de petites i mitjanes i convertidors és un element clau actuant com una restricció de creixement del mercat d'embalatge de cartró i global paper actualment.

L'informe cobreix anàlisi exhaustiva sobre:

Segments de mercat
Dinàmica del mercat
Mida de mercat
Oferta i demanda
Tendències/temes/reptes actuals
Competència i empreses implicades

Inclou anàlisi Regional

Amèrica del Nord (EUA, Canadà)
Amèrica Llatina (Mèxic, Brasil)
Oest d'Europa (Alemanya, Itàlia, França, Regne Unit, Espanya, Països nòrdics, Bèlgica, Holanda, Luxemburg)
L'Europa Oriental (Polònia, Rússia)
Àsia-Pacífic (Xina, Índia, l'ASEAN, Austràlia i Nova Zelanda)
Japó
Orient Mitjà i Àfrica (CCG, S. Àfrica i Àfrica)

L'informe és un recull d'informació de primera mà, la valoració qualitativa i quantitativa per analistes de la indústria i aportacions d'experts del sector i participants de la indústria a través de la cadena de valor. L'informe ofereix anàlisi en profunditat de pare les tendències del mercat, indicadors macroeconòmics i factors de govern, juntament amb l'atractiu com per segments de mercat.

L'informe també mapes de l'impacte qualitatiu dels diversos factors de mercat en els segments de mercat respectives i geografies.