Casa > Notícies > Contingut

Nova oportunitat de la indústria del cartró

Jun 01, 2016

Amb la ciència i la tecnologia de desenvolupament ràpid, hi ha una greu competència en tot el sector, per tant la promoció publicitat serà més i més popular. Tanmateix, el mètode tradicional per a la promoció de la publicitat en estrelles famoses en directe o demanar per dur a terme per a ells és massa car pagar per la majoria dels comerciants.


Cartró ara és reemplaçar el tradicional i els mètodes digitals de pantalla exterior i interior. Això és alternativa amistós eco a les juntes de senyal digital i es pot personalitzar fàcilment amb qualsevol patró exquisida publicats en això. L'exhibició de cartró tenen diferents tipus de patró tal exhibició de cartró pis, exhibició de cartró palet, papereres de cartró abocador, exhibició de cartró tòtem, exhibició superior de taulell, caixes de cartró de carro, així com document envasament caixes i bosses. Els clients poden triar el model adequat per als seus productes, que és fàcil de gestionar i beneficiar-se molt.


Nostres Shenzhen Jiechuang mostrar producte Co, Ltd especialitzats en el disseny i fabricació de productes de cartró com caixes d'envasament de paper i bosses per més de 10 anys, tenim dissenyadors professionals que poden ajudar a fer el disseny.


Benvinguts a contactar amb nosaltres per a més informació. Estem tot el possible per oferir-li els productes d'alta qulaity amb preu competitiu.