Casa > Notícies > Contingut

Deixeu que una pantalla de cartró sigui el vostre portaveu

Dec 06, 2018


Deixar que un cartró sigui el vostre portaveu no és només una idea. Actualment, una pantalla de cartró actualitzada us ajudarà a estalviar-vos el cost i el temps de la promoció de vendes i aconseguir un rendiment de vendes excel·lent. Consulta d'enviament del cartró


Aquest és un cas real d'un dels nostres clients procedents de Bèlgica que va comprar el cartell de cartutx CDU amb pantalla digital de nosaltres per mostrar el seu nou producte, cartera màgica.

El meu client va llançar una cartera màgica al mercat i ha de mostrar als consumidors com és la cartera màgica. Mentrestant, també ha d'ensenyar als consumidors com utilitzar les carteres.


En aquest cas, ha d'explicar amb cada consumidor una vegada i una altra. Aquest treball és molt important, però avorrit. Qui ho farà? Quan està plagat pel problema, se li ocorre que potser una màquina li pugui ajudar a fer el treball. Així que va venir a mi.

De fet, aquesta és una idea realment intel·ligent. Hem realitzat una pantalla de comptador on hi ha disponible una pantalla digital. El meu client posarà imatges / vídeos a la pantalla i després mostrarà la cartera als consumidors.

Així, la pantalla no és només una caixa per emmagatzemar la cartera, sinó també un portaveu per fer una presentació sobre la cartera. Quin gran assistent de vendes!

QQ图片20181206165942

Tauler d'enviament de l'enviament de cartró


QQ图片20181205103044

Mostrador de cartró amb pantalla digital LCD en una botiga belga

Contacti'm si qualsevol cosa compleix la vostra demanda

Kathy Ni

Correu electrònic: sales01@displaystandpop.com

Tel / WhatsApp: +86 17301935393Pantalla de cartró diferent amb pantalla digital per a les vostres opcions


cardboard countertop display with LCD screen 4376422 Summer-Slippers-Cardboard-Display-Wth-LCD-Screen-on-Topheader waterfall cardboard display with LCD screen

K