Casa > Notícies > Contingut

Paper internacional completa la venda del seu negoci d'Àsia envasament corrugat

Jul 04, 2016

MEMPHIS, Tennessee, 30 juny 2016/PRNewswire / - Paper internacional (NYSE: IP) ha anunciat avui que ha completats dues transaccions anteriorment proporcionada – la venda del seu corrugat envasament negocis a la Xina i al sud-est d'Àsia Xiamen pont Hexing empresa de capital inversió Associació; i l'adquisició del Molí Holmen Paper Madrid a Espanya. Els plans d'empresa de convertir la màquina de paper de diari per produir reciclat containerboard durant la segona meitat del 2017.

Sobre Paper internacional

Paper internacional (NYSE: IP) és un líder mundial en envasat i paper amb fabricació operacions a Nordamèrica , Europa, Llatinoamèrica , Rússia, Àsia i nord d'Àfrica. Seus negocis inclouen industrials i consum d'envasos documents trefilat i polpa. Amb seu a Memphis, Tennessee de , la companyia compta amb aproximadament 55.000 persones i està estratègicament situada a més de 24 països servint a clients arreu del món. Les vendes netes del Paper internacional per a 2015 eren 22 mil millones dòlars. Per a més informació sobre Paper internacional, els seus productes i els esforços de l'administració, visiti internationalpaper.com.

Algunes declaracions en aquest comunicat de premsa pot ser considerat declaracions prospectives. Aquestes declaracions reflecteixen punts de vista actual de gestió d'empreses i són objecte de riscos i incerteses que podrien causar resultats reals difereixin materialment dels expressa o implícita en aquestes afirmacions. Factors que podrien provocar resultats reals difereixin inclouen però no són condicions indústria limitada a (i); (ii) condicions econòmiques globals i canvis polítics; i (iii) altres factors que es poden trobar en comunicats de premsa i documents presentats Securities and Exchange Comission de la companyia. L'empresa es compromet a no hi ha obligació d'actualitzar públicament qualsevol declaracions prospectives, ja sigui com a resultat de noves informacions, esdeveniments futurs o en cas contrari.