Casa > Notícies > Contingut

Com guerrers President Rick Moreton influït en moviment joc All-Star de la NBA

Jul 23, 2016

En un saló de ball del Wynn hotel and casino a Las Vegas fa dues setmanes, Comissionat de la NBA Adam plata, equip propietaris i Lliga alts executius van assistir a una reunió del Consell de govern per parlar dels problemes de la Lliga.

Van votar canvis de tall-A-Shaq, introduït nous propietaris de minoria i acostar mundà però temes necessaris. Funcionaris Lliga també va abordar la Llei anti-LGBT controvertit a Carolina del Nord, que el 2017 NBA All-Star Game en perill a Charlotte.

En una adreça commovedora, Golden State Warriors president i conseller operatiu Rick Welts, 63, que és obertament gai, va explicar la seva afiliació significativa i continuada amb l'NBA i va dir propietaris Lliga no se sentia còmode assistir a l'All-Star Game a Charlotte si la llei va romandre com és.

Seu missatge ressonava amb els gairebé 70 persones a la sala de ball, i aquesta és la història de com Moreton afectades però no dicten la decisió de l'NBA per moure el joc a un altre estat.

Tres persones que estaven a la sala donavaEUAavui esports idèntics comptes d'adreça sincera i onze dels Moreton i proporciona altres detalls de la reunió. Demanen anonimat perquè ells no van ser autoritzats a parlar en públic sobre el que es deia a l'habitació.

Rick Buchanan, l'advocat general de la Lliga, va començar el debat amb una actualització senzilla sobre Charlotte, incloent detalls sobre les converses Lliga funcionaris tenia amb Carolina del Nord governador Pat McCrory, Charlotte ciutat funcionaris i empresaris locals. Plata dir propietaris hi hauria un vot en el joc de moviment, però era important escoltar opinions de les persones a la sala.

Després d'actualització de Buchanan, alguns propietaris de reiterar valors fonamentals de la Lliga de la diversitat i inclusió mentre reconeixent el dret de Carolina del Nord és un assumpte delicat. Cap propietari va parlar i reubicació oposat.

Plata, propietaris i directius de la Lliga també mirar la qüestió empresarialment. Va ser una bona idea per celebrar l'esdeveniment d'aparador celebració meitat de temporada de la Lliga en una ciutat on el cap setmana vols ser eclipsat per les protestes i mediàtica de la casa bec 2, que no permetre proteccions de la comunitat LGBT?

Charlotte Hornets propietari Michael Jordan i president de vespes i COO Fred Whitfield també va parlar. Van explicar que era un moment difícil i un clima divisiva a Charlotte, i el problema no desapareixerà aviat.