Casa > Notícies > Contingut

Desenvolupament creixent d'etiquetes de vi

Jun 21, 2016

Desenvolupament creixent d'etiquetes de vi

Vi Etiquetes tret ara una varietat d'elements de disseny no havien vist abans com gràfics únics, creatius noms vins, etiqueta encertat materials (per exemple, el psiquiatre mànigues), obres d'art moderna, codis QR i més.

A mesura que creix el mercat del vi, les etiquetes s'estan convertint en una eina essencial per a establir la personalitat de la marca i atreure clients. Abans de la tornada del nou mil·lenni, marques de vi més eren difícils de diferenciar d'altres.

El seu envasament és una de les primeres coses s'adonaran els consumidors sobre el seu producte-especialment aquells completament nou a la seva marca. Prestatge competència és més ferotge que mai fent la necessitat d'etiquetes cridaners i un aspecte important de les vendes d'envasament. Si dissenyat i imprès bé, les etiquetes poden complementar qualsevol tipus d'envasament perquè el producte atrau un públic més ampli i potencialment més vendes.

Si vostè voldrà algunes etiquetes de vi, pls dubti en contactar amb nosaltres, tenim dissenyadors professionals per ajudar-lo amb bones idees i disseny.