Casa > Notícies > Contingut

Caixes de regal revelar món de tràfic als turistes Olímpics

Jul 18, 2016

Com Gran Bretanya segueix celebrar el seu creixent recompte de medalles d'or, als Jocs Olímpics de 2012 ha proporcionat residents al Regne Unit amb una altra victòria internacional que celebrar. Gràcies a una campanya orientada Olímpic, casos de tràfic humans estan estant exposat a través de Londres.

Humans tràfic, un dels delictes més gran del món, afecta fins a 2,4 milions d'homes, dones i nens cada any que estan enganyat o obligat a abandonar casa seva per la promesa d'una vida millor en un altre lloc. Quan arriben al seu destí però, descobreixen que han estat enganyats i són dirigits en una forma o una altra en una vida de l'esclavitud de dia modern.

Durant les últimes dues setmanes, van apareixent Caixes regal en diverses ubicacions icònics de Londres, incloent-hi fora de l'Abadia de Westminster, dins la catedral de Sant Pau, fora de la catedral de Southwark i en diversos districtes Olímpics com a part d'una nova campanya organitzada per la iniciativa Global de Nacions Unides per lluitar tràfic (ONU. REGAL) i aturar el Traffik.

A l'exterior, aquestes peces d'art públic arran de terra tenen l'aparença de regals intrigants, que simbolitzen les promeses atractives per traficants. No obstant això, en el seu interior contenen una experiència tres dimensional, reflexió i interactiva que introdueix els que ingressen a la realitat del tràfic de persones, així com suggerir maneres en què els visitants poden ajudar posar fi a aquest delicte global ombrívol. Cada caixa té una temàtica diferent, exposant les facetes d'aquest crim creixent; servitud domèstic, forçats, l'explotació sexual i forçada delicte carrer van ser elegits com són les formes més prevalents de tràfic a Londres.

Ruth Dearnley, CEO de deixar el Traffik, diu: "com el món descendeix a Londres per als Jocs Olímpics, volem ensenyar a la gent a reconèixer els senyals de tràfic i fins ara, hem estat molt satisfets amb els resultats.

"Com persones han entrat en el quadre de Londres que après més sobre el crim i per a alguns la moneda ha caigut; s'adonaven que determinades situacions sospitós als seus propis barris en realitat podria ser casos de tràfic-casos que la policia està investigant. El nostre objectiu és ajudar gent entendre que tràfic té lloc tot Londres i la resta del Regne Unit, així com en qualsevol altre país del món, sovint just sota les nostres nassos."

Deixar la Traffik i l'ONU. REGAL estan promovent aquesta campanya durant el Olímpic i Paralímpic període atreure no només l'atenció de centenars de milers de londinencs-, sinó també l'atenció dels milions de turistes i visitants d'arreu del món que estaran a la capital durant aquest estiu molt especial, per ajudar-los a portar a casa el missatge d'una iniciativa global contra els mals de tràfic.

Per obtenir més informació sobre les caixes i on trobar-los a través de les pròximes setmanes visiteu la caixa de regal