Casa > Notícies > Contingut

Tecnologies d'aliments: Packaging

Jun 28, 2016

Resum

Envasat d'aliments és vital per proporcionar protecció física, informació, prevenir la contaminació i ampliar la vida útil. Diversos materials d'envasament d'aliments i les tecnologies s'utilitzen per protegir i allargar la vida útil de productes alimentaris frescos i processats. Materials d'envasament de plàstic s'utilitzen més d'altres materials d'envasament, però s'enfronten moltes crítiques a causa de la migració de components d'envasament en el menjar com sabor qüestions d'especulació. Innovació en tecnologies d'envasament tradicional ha augmentat la vida útil, la frescor i la seguretat alimentària. Mètode d'envasament alimentari difereix segons les propietats fisiològiques, químiques i estructurals dels materials d'aliments. Les preocupacions de seguretat sobre Migracions de materials d'envasament estan regulats per diverses autoritats reguladores. Migració compostos no només afecta el perfil de sabor però també afecten a la salut humana. Els factors que influeixen en la migració són abús de temperatura a materials d'envasament, calenta farcit de cuina, microones, Calefacció, ús de plàstics reciclats, etc. Mètodes cromatogràfics són comunament utilitzats per avaluar la migració global i específica de migració compostos.

Paraules clau

  • Envàs actiu;

  • Envasat asèptic;

  • Seguretat alimentària;

  • Tecnologia dels aliments;

  • Vidre;

  • Metall;

  • Migració;

  • Envasat en atmòsfera modificada;

  • Envasament;

  • Materials d'envasament;

  • Mètodes d'envasament;

  • Document;

  • Vida útil;

  • Envasat al buit