Casa > Notícies > Contingut

Gegant de Paper finlandesa per tancar fàbrica envasament a l'Índia

Jul 04, 2016

HÈLSINKI, 22 de juny (Xinhua) - Document finlandesa gegant Stora Enso dilluns anunciat el seu pla tancar permanentment seu embalatge molí a Chennai, Índia.

El molí de Chennai va ser adquirida per Stora Enso el 2011. Produeix consumidor i embalatge de transport feta de cartró ondulat, principalment per venda en el mercat local.

La fàbrica, que dóna feina a 350 treballadors actualment, va dir que compensació i reinserció laboral donar suport a aquelles persones que perden la seva ocupació.

La companyia va dir que el tancament es deu a unprofitability i una disminució important en la demanda del mercat local.

Amb el desenvolupament de tecnologies de telecomunicació i la popularitat dels mitjans electrònics, demanda global de productes de paper s'espera que continuï caient en els propers anys.

Universitat Politècnica de Madrid, un grup del sector bosc finès, acabat quatre branques a Finlàndia, França i Gran Bretanya el novembre de 2014 per reduir la capacitat de treball en Europa.

Fundada el 1998, Stora Enso disposa d'instal·lacions de fabricació de gairebé 20 països del món. A finals de 2014, tenia uns 27.000 empleats a tot el món.

Som la fabricació i disseny de tot tipus de productes d'embalatge. Estem especialitzats en l'exhibició de cartró, fer són els productes per a la promoció i publicitat dels supermercats.


Som un fabricant professional en cartró parada com per sota

1. cartró estand

2. cartró pis Mostra

3. corrugat Peg ganxo Mostra

4. buidatge de contenidors, exhibicions de companys

5. exhibicions de màrfegues

6. expositors de mostrador

7. KOBI, POP Standee, Totem / Lama estand,

8. retail embalatge etc..