Casa > Notícies > Contingut

Facebook podria deuen $5 mil milions en impostos

Jul 30, 2016

Facebook (FB, Tech30) donar a conèixer el dijous que es podria deure milers de milions a causa d'una investigació de l'IRS del camí seria traslladat actius a una filial irlandesa per evitar més impostos.

La pena de l'IRS impostos podria total 3 mil millones dòlars a $5 milions, a més d'interès, segons un Facebook presentació amb la Securities and Exchange Comission. Si és així, diu que Facebook la pena podria haver un "impacte advers material" en la seva posició financera.

La qüestió fiscal era primer revelat públicament fa tres setmanes quan el Departament de Justícia dels EUA va presentar una demanda obligant a Facebook per complir amb la investigació en curs de l'IRS. No hi ha xifres van ser facilitades en el moment per a possibles sancions.

La investigació data 2010 quan Facebook va canviar els drets per al seu negoci a tot el món, excepte EUA i Canadà, a Irlanda de Facebook com a part d'una maniobra complex per reduir els seus pagaments d'impostos.

Que la transferència incloses certes difícil de quantificar actius com el seu "base d'usuaris, plataforma en línia i màrqueting intangibles."

L'IRS arribar a creure que Ernst & Young, encarregat de valorar els actius en aquesta transferència, la firma de comptabilitat pot tenir "subestimat" el valor d'aquests intangibles per "milers de milions de dòlars," segons una còpia de la presentació legal per CNNMoney.

Relacionats: Facebook plans per a la vida després de Zuckerberg

"No d'acord amb la posició de l'IRS i a presentar una petició a la cort d'impostos d'Estats Units desafiant l'avís," Facebook va escriure en la seva presentació en aquesta setmana.

Facebook, juntament amb els companys de tecnologia com Apple (AAPL, Tech30) i (GOOGL, Tech30), Google ha arribat sota el foc en els darrers anys per frenar actius a Irlanda i a altres països que serveixi de paradisos fiscals, gràcies a la seva baixa taxa corporatiu.

Al març, Facebook es va ensorrar la pressió una mica i va accedir a deixar d'encaminament ingrés guanyat al Regne Unit a través d'Irlanda.

L'IRS ha estat treballant per recollir informació sobre l'acord irlandès 2010 durant anys, amb cooperació limitat.

Nina Wu Stone, un investigador amb el FISC, indicar-ho a un dels arxivaments que va emetre sis summonses el mes passat per a Facebook produir els registres relacionats amb la transferència d'actius. Facebook no ha pogut complir amb aquestes peticions.

Aquesta setmana, l'IRS revelava que Facebook ignora una setena convocatòria així.