Casa > Notícies > Contingut

DEA regularment Mines registres de viatge dels nord-Americans per aprofitar milions en efectiu

Aug 11, 2016

En canvi, que l'orientació ha ajudat la Drug Administration aplicació aprofitar una petita fortuna en efectiu.

Agents de la DEA perfilat passatgers en trens d'Amtrak i gairebé cada granU.S. companyia aèria, inspirant-se en informes d'una xarxa d'informants indústria del turisme que s'estén des de taulells de bitllets per recolzar les oficines, una investigació avuiEUAha trobat. Agents assignats als aeroports i estacions assenyalats passatgers per ser interrogat de tren o busca raons tan aparentment benignes com viatjar anada a Califòrnia o haver pagat per un bitllet en efectiu.

La vigilància de DEA és independent de la vasta i àmpliament coneguts contra el terrorisme aparell que envolta ara el transport aeri, que rarament s'utilitza per a l'aplicació de la Llei de rutina. Dut a en gran part sense el coneixement de les companyies aèries.

És un esforç lucratiu i que roman en gran part desconegut fora de l'agència de medicaments. Unitats DEA assignats a patrulla 15 dels aeroports més transitats de la nació van confiscar més de $209 milions en efectiu de almenys 5.200 persones durant la dècada passada després de concloure els diners estava vinculada al tràfic de drogues, segons els registres del Departament de Justícia. La majoria dels diners va ser aprovat el als departaments de policia local que presten oficials per ajudar a l'agència de medicaments.

"Van comptar amb això com a part del pressupost,", va dir Louis Weiss, un antic director del grup assignat a l'aeroport internacional Hartsfield-JacksonAtlanta DEA . "Bàsicament, has d'alimentar el monstre."

En la majoria dels casos, els registres mostren que els agents van donar els correus sospitosos un rebut per l'efectiu — a vegades per un total de 50.000 dòlars o més, farcit en maletes o mitjons — i enviar-los en el seu camí sense cobrar-los mai amb un delicte.

El DEA no va voler comentar en com obtenen registres dels viatges nacionals nord-Americans, o en quina escala. Però registres judicials i entrevistes amb agents, alguns dels quals va parlar a condició d'anonimat perquè no s'admeten per discutir les operacions DEA, deixar clars que és extensa. En una 2009 pista de presentació, per exemple, advocats de Departament de Justícia va dir agències va prendre $44,010 de dos persones que viatgen en un tren a Denver després de recollir-los durant "una revisió rutinària del manifest viatges informatitzat per Amtrak."