Casa > Notícies > Contingut

Resposta de clients per a exhibició POP JC

May 25, 2016

Una vegada nostre estand d'exhibició pop cartró es va posar en botigues, es va cridar l'atenció dels clients al marca perfil i nous productes. Pot ajudar a la promoció de productes. Segons la nostra opinió de client, nostre exhibició de cartró peu té les següents avantatges:


1) disseny personalitzat: els dissenyadors professionals pot ajudar a fer el disseny segons la idea del client i els seus productes específics. L'OEM i ODM acceptable és més flexible per al client.

2) reciclable material: el material d'alta qualitat era 100% reciclable i ambiental, que poden ser reciclats, utilitzar i fer cap mal al medi ambient.


3) fàcil de plegar i muntem: L'estand de cartró poden ser paquet pla, que li estalviarà el cost d'enviament i embalatge i és més fàcil enviar als minoristes.


4) fàbrica directament subministrament: terminis de lliurament més curts i sense cap cost mitjà, client podrà rebre productes de gran qualitat amb preu competitiu.


Nostres qualitat cartró peu expositors de taulell pop es aportar beneficis als nostres clients i ser més popular en mercats canadencs.