Casa > Notícies > Contingut

Màquina de caixa corrugat

Jul 09, 2016

Caixes corrugats es produeixen, típicament en grans màquines que tenen diverses seccions, cadascun dels quals realitza una o més passos a la producció en massa de les caixes. Aquestes seccions inclouen sovint una secció entintat, una secció encolat, una secció plegable, una secció de lliurament i una secció d'apilament.

En funcionament, s'alimenta a la secció de la màquina de caixa corrugat entintat Cartró ondulat. Aquí la Junta es talla, impresos i destacaren per plegar. Des de la secció entintat Consell viatja a la secció encolat on s'aplica una gota de cola al llarg d'una vora del tauler. La Junta després viatja a la secció plegat on temps rotació cinturons transmetre la Junta i causar les vores exteriors de la Junta a plegar interiorment al llarg de la scorelines. Com les vores plec sobre, la vora enganxats es dobla a la vora de desencolat per formar un segell. Una vegada que la Junta està enganxat, plegada i segellades, després passa a la secció de lliurament que facilita la transferència del quadre acabat corrugat de la secció plegable a la secció de apilament separat.

Un problema comú realitzant el procés de plegat és que el líder i derives vores del cartró ondulat ser esbiaixada. Per tant, és un objecte d'aquest invenion per proporcionar un cartró ondulat que produeixen una caixa corrugat correctament alineat sistema de transport.

Un altre problema amb màquines de caixa corrugat presents implica les cintes utilitzats per transmetre el material tauler a través de les seccions d'encolat i plegables de la màquina. Com les cintes ser usats, comencen a estirar i caure sobre els corrons i politges amb cotxe. Això és especialment veritable amb les cintes d'empenta principal inferiors. Per tant, és un objecte d'aquesta invenció per proporcionar un cartró ondulat que disminuirà el lliscament de les cintes sobre els seus respectius corrons i politges empenta sistema de transport.

Un cop la caixa corrugat sorgeix de la secció de plegat, passa a la secció de lliurament. La secció de lliurament de màquines tècnica consisteixen en un parell d'assemblees de cinturó de ronyó superior i inferior que s'utilitzen per mantenir petites caixes en alineació que creuen el buit entre les seccions plegables i apilat de la màquina.

La raó pel buit entre les dues seccions és que l'entrada a la secció d'apilament conté dos engranatges espiral vertical que en contacte amb les vores exteriors del quadre acabat corrugat i gradualment aixecar la caixa cap amunt i forma la pròxima caixa sortint la secció plegable. Si l'engranatge de cargol és massa a prop de la secció plegable, doblegat de convertir-se en caixes més perquè l'avantguarda de la caixa arriba a la part superior de l'espiral abans hipersustentadors és alliberat de la secció de plegat. En conseqüència, assemblees de cinturó renal superior i inferior són utilitzats per augmentar la distància entre les dues seccions.

El cinturó de ronyó superior en la maquinària tècnica articulats està muntat. Així, quan els petits corrugat caixes s'executen, el cinturó renal superior pot ser col locat al cim el cinturó renal inferior per guiar les caixes més petites ja que passen des de la secció plegable a la secció d'apilament. Quan s'executen més grans caixes, l'Assemblea de cinturó renal superior és pivoted amunt i fora de la manera d'evitar la flexió de les caixes grans.

Les cintes de ronyó són impulsats per eixos d'unitat de temps. Com a resultat, un cinturó vell o danyat hagi de ser substituït, l'eix tot ha ser tirada a través de la màquina per substituir el cinturó. Això resulta en pèrdues costós en temps de diners i funcionament mentre s'estan fent reparacions. Per tant, és un objecte d'aquesta invenció per proporcionar una caixa millorat sistema que alleuja la necessitat d'aquestes assemblees cinturó de ronyó de transport.

Finalment, quan s'executen caixes molt amples, que tendeixen a caure sota el seu propi pes. Això pot causar embussos i també afluixar el segell cola entre les dues vores doblegades del quadre. Per tant, és un objecte d'aquesta invenció per proporcionar una caixa de sistema amb una caixa de Manpower suport mitjans de transport.

Altres objectes i avantatges de la invenció es manifestaran la invenció és descrit en endavant en detall i pel que fa els dibuixos que acompanyen.