Casa > Notícies > Contingut

Cartró reciclatge innovadores idees ambientals

Jan 26, 2015

Ara, en línia comercial s'ha convertit en part de la vida de moltes persones, compres en línia gairebé un portarà un cartró. Si és una gran caixa de cartró, cartró o petites, per estar a casa realment no és gaire ús, sinó també per ocupar el lloc de la casa. En conseqüència, posar algunes persones com els residus de paper per vendre, i alguns simplement llançar.


S'entén volum de lliurament urgent de la Xina fins a 10 milions de dòlars anuals i molts envasos de cartró d'usar exprés, fins i tot si la meitat van ser reutilitzats, i l'altra meitat és gairebé com ferralla per vendre o com una escombraries per llençar. Pes mitjà de 0,1 kg per caixa, per produir 1 tona de paper requereix 20 arbres per calcular que l any de cartrons de lliurament es consumeixen gairebé 10 milions d'arbres. Visible, el problema dels residus recurs causada per caixa de missatgeria ha esdevingut més prominent, "Express cartró reciclatge" ha esdevingut imprescindibles.


Crec que el proveïdor d'electricitat per posar en marxa la campanya "un cartró del medi ambient i reciclatge", la finalitat és despertar persones per prestar atenció a la protecció dels boscos, protegir el medi ambient i animar la gent a prendre mesures per a tothom, a participar en activitats ambientals que, en ordre per salvar el cartró d'una força, sinó també per protegir els boscos , protegir el medi ambient i fer una còpia de la seva contribució.