Casa > Notícies > Contingut

Pantalles de cartró dissenyador i fabricant a la Xina de Shenzhen

Dec 17, 2015

Informació general sobre tot tipus de cartró destaca en Shenzhen Jiehcuang mostrar producte Co, Ltd:

Unitat comptador (CDU)

Comptador Visualitza són generalment més petits que unitats de peu de planta celebració menys productes però estan estratègicament situats al punt de venda al detall de compra comptadors atreure l'atenció dels consumidors quan van pagar els béns.

Expositors de pis de peu (FSDU)

Corrugat planta cartró peu exhibició unitats acte com espai de lleixes addicionals per a entorns al detall; es pot utilitzar per a una o diverses de diferents productes de mida tot sota la mateixa marca.

Expedidors palet / exhibicions de màrfegues

Expedidors palet o unitats de marxandatge són exhibicions en palets per transportar grans quantitats de productes preomplerta pel fabricant directe al pis botiga llest per als consumidors a triar en l'ambient al detall.

Buidatge de papereres / Bin exhibicions d'abocador

Contenidors de cartró abocador són exhibicions obert peu utilitzats sovint per a petits productes solts normalment que s imprimeix la base amb un color sòlid amb capçaleres imprès mida intercanviables

Standee promoció / banners de publicitat

Standees són pantalles de cartró lleugers per comunicar un missatge de màrqueting o promoure una determinada marca o producte. Poden ser de qualsevol forma generalment plenament imprès i de grans dimensions per tal de ser notat pels consumidors potencials.