Casa > Notícies > Contingut

Caravana Costa Rica ecoturisme paquets

Jul 01, 2016

Costa Rica Ecoturisme fets

Viatja amb caravana Tours en totalment Costa Rica eco guiada i descobrir una diversa paradís tropical de bellesa natural protegit, estrany on la conservació, educació i un profund compromís amb la protecció del medi ambient es combinen per donar suport a sostenible ecològic Costa Rica Turisme, indústria número u del país.

Un ple 23% d'aquest petit país de poc menys de 5 milions de persones s'ha designat com a protegits parcs nacionals, natural es reserva de vida silvestre irefugis, que és realment bastant sorprenent!

Protegint una àmplia varietat d'aus tropicals rares, rèptils, flora i fauna,Costa Ricaecoturisme atraccions inclouen 75 verds espais protegits, que representen aproximadament el 6% dels ecosistemes de la terra sencera. És realment increïble per a un país tan petit. Costa Ricaté:

 • Més de 13.000 varietats de flora i tropical fauna

 • Prop de 850 espècies d'aus exòtiques únics

 • I més de 3.000 espècies de papallones

 • Amb gestió d'ecoturisme deCosta Ricava abraçar completament, l'amable gent deCosta Ricahan estat capaç de sostenir amb èxit seu sensible es reserva biològica, hàbitat de vida silvestre nacional, refugis i entorns selvàtics ecològic compartint els seus tresors naturals amb el món.

  Turistes i visitants internacionals són sempre rebuts calorosament iCosta Ricaecoturisme paquets són algunes de les excursions més populars de caravana. Contínuament que venen així que us recomanem la reserva amb antelació per reservar la data de visita preferit i aprofitar els bitllets més baix possibles.

  Costa Rica Viatge combinat ecoturisme destaca

  El següent és un resum d'algunes de les atraccions de turisme singular que podràs veure el nostre tour d'ecoturisme Caravan Costa Rica.

  Poas & volcans Arenal -Visitat o volcà prop dependrà del temps però el Volcà Poás disposa d'un cràter àmplia milla i volcà Arenal és magnífica amb la seva colada de lava actiu.

  Brauli Parc carillo- Núvol boscos, cascada cascades i senderisme a través de boscos Verges són espectaculars, però és el tramvia aeri a través de la cabina de Selva selva que és el punt culminant d'aquesta gira eco deCosta Rica.

  Escallonia bosc – Situat a prop de l'elevada humitat Escallonia bosc de Costa Rica mentint núvols baix i ajuntat amb menys pluja, el Volcà Poás fa aquesta atracció boira embolicat ideal per alimentar moltes orquídies increïbles de Escallonia i falgueres tropicals.

  Cano Negro fauna es refugia & reserva biològica de Carara -Gaudir tant d'aquestes àrees protegides com a part del paquet de ecoturisme de caravanaCosta Rica. Un creuer ofertes de Rio Frio del Cano negre fins a prop de visionament oportunitats per veure els aluates i aigua poca llangardaixos, mentre que el riu Tarcoles creuer a prop reserva biològica de Carara a Guanacaste et porta a la casa de la rara Guacamai

  Les tortugues llaüt del parc nacional & jardí de nidificació -Milers de tortugues llaüt tornar aquí cada any a niu amb alguns tan pesats com lbs. 1100 i fins a 6 peus de llarg. Es tracta d'un cert punt culminant dels paquets de ecoturisme de caravanaCosta Rica.

  Manual Parc Nacional de Antonia -Llistat per Forbes com un dels 12 més bonics parcs nacionals del món, Manuel Antonio a Costa del Pacífic deCosta Ricaés dels destins preferits de gira de eco de caravanaCosta Rica.

  Reservi el seu Tour d'ecoturisme paquet deCosta Rica

  Costa Rica és una veritable benedicció com un dels molt pocs països que he estat capaços de casar-se amb èxit amb la preservació dels seus sistemes eco fràgil amb el turisme i el sector de viatges d'ecoturisme.

  Viatges tot inclòs de caravanes, incloent Canadà, EUA, Panamà, Guatemala i els paquets d'ecoturisme de Costa Rica, totalment estan guiades per professionals Tour operadors, i la nostra empresa inclusiva gira tot ha quedat família de propietat i operat des de 1952.

  Per obtenir més informació sobre la tot inclòs, totalment guiadaCosta Ricaecoturisme paquets, que són ideals per a grups, majors i viatges familiars, si us plau de caravana: