Casa > Notícies > Contingut

Blister portada a la superfície de producte, tenen un paper en la protecció i embelliment de productes

Jan 26, 2015

Blíster, butllofes procés serà feta una peça especial de transparent plàstic forma convexa dur de la tapa de plàstic transparent a la superfície de producte, un paper de protecció i embelliment de productes. També conegut com butllofes, caputxa buit, tapaboques plàstic. Blister en forma de diferents, es pot dividir en: individual butllofes, doble blister, carta de butllofes i butllofa de targeta de butllofes.

Caixes de plàstic, és una classe amb una tapa i el fons de productes de plàstic, base i tapa junt s'anomena estoigs plàstic, fons i tapa per separat, anomenat les caixes de plàstic de fons de dia. ) Plàstic "safata", també conegut com plàstic Neto, butllofes procés es farà de plàstic dur làmina plàstica solc específic, el producte es col·loca en el solc, protegir i embellir el paper del producte.

Neto flocat, és una safata de plàstic utilitzant materials especials, la cola de plàstic ordinari superfície dura capa de material de vellut, per tal que la safata superfície tipus de Tacte de vellut, millorar notes d'envasament. Safata antiestàtic, safata de plàstic amb un material especial, la resistència de la superfície material és menys de 11 10 ohm poder. S'utilitza principalment en electrònica de safates de plàstic, productes.