Casa > Notícies > Contingut

Darrere E-mail fuita, EUA Experts dels demòcrates veure subtrama rus

Jul 26, 2016

Un funcionari dels EUA que participa en la investigació va dir que la intel·ligència recollides en la pirateria de la Comitè democràtic Nacional (DNC) missatges de correu electrònic alliberat per Wikileaks divendres "indica més enllà del dubte raonable que es va originar a Rússia."

El temps a la vigília de candidatura formal de Clinton aquesta setmana per a les eleccions presidencials del 8 de novembre ha plantejat preguntes sobre siRússiapot estat intentant fer mal a ella, per ajudar a Trump, seu republicana rival, o el sentiment populista fan contra els polítics establiment com ho ha volgut fer arreu d'Europa en els darrers anys.

"Certament Rússia s'ha convertit en un mestre a manipular informació per al seus objectius estratègics: presenciar la bombolla d'informació han creat pel seu comportament amenaçador a Crimea, Ucraïna i en altres llocs," va dir CIA antiga i l'agència de seguretat nacional director Michael Hayden. " Un pas com aquest, no obstant això, vols ser realment pujant d joc."

Els correus electrònics va mostrar que els funcionaris DNC explorat formes de soscavar la campanya presidencial dels EUA senador Bernie Sanders contra Clinton i plantejat preguntes sobre si Sanders, que és jueu, era realment un ateu.

Les revelacions confirmat càrrega freqüent dels Sanders que el partit jugat favorits contra ell i entelat una convenció del partit Clinton esperat seria senyal unitat, no divisió.

COUNTERPUNCH L DE PUTIN?

Dos funcionaris de intel·ligència de EUA, parlant en condició d'anonimat, va dir que el tall podria formar part d'una campanya més àmplia pel President rus Vladimir Putin per empènyer contra el que pensa és un esforç per la Unió Europea i l'OTAN, una aliança militar de les democràcies europees i nordamericanes, per encerclar i debilitar a Rússia.

Un dels oficials anomenat la por "una ressaca" del servei de Putin en el KGB, l'Agència d'intel·ligència soviètic.

"Ara i adés, que estem veientRússiaempenta cap a quin Putin considera enemics mortals deRússia,", va dir l'altre oficial. "Ell ha estat activament atacaven els rebels U.S. recolzat aSíria, brunzit de vaixells i avions en el mar negre i el Bàltic, no esmentar va envairUcraïnai Crimea de captació. Això encaixa el patró."

Malgrat efímera intent de Clinton com a secretari d'estat per a "reset" les relacions EUA-rus després dels EUA el President Barack Obama va assumir el càrrec el 2009, els e-mail perdut puguin perjudicar un candidat el Kremlin pot considerar hostil i beneficiar la seva rival, que ha estat més amable.

Putin va acusar Clinton de avivant les protestes contra el seu govern després un desembre 2011 eleccions parlamentàries rus que era enterbolida per les denúncies de frau, dient que ella havia encoratjat "mercenaris" enemics del Kremlin per criticar el vot.

"Va marcar el to per alguns activistes d'oposició, va donar-los un senyal, escoltat aquest senyal i començar el treball actiu," Putin va dir de seguidors.

Preguntat sobre les reclamacions que intel·ligència rus havia tallat la DNC per obtenir els correus electrònics, Wikileaks fundador Julian Assange va dir Richard Engel NBC Notícies "no hi ha cap prova que en absolut" i deia "això és una desviació" impulsat per la campanya de Clinton.

TONEAnalysts més càlid del TRUMP va dir deRússiad'objectiu pot ser molt més amplis que simplement intromissió alsU.S. Eleccions presidencials.

"És una simplificació excessiva que suggereixen que el govern rus és All-in per a Donald Trump,", va dir Andrew Weiss, un analista deRússiaal Carnegie Endowment for International Peace, una reflexió basada en Washington.

"És en interès deRússia... per retratar elsEstats Unitscom esberlada amb descontentament popular, la xenofòbia i la corrupció política d'alt nivell", va dir Weiss. "Això encaixa perfectament amb el relat al Kremlin estàndard... que la Casa Blanca s'afanya a criticar als altres sense tenir la casa en ordre."

El dirigent rus pot bé han estat encoratjat per Comentaris del Trump a la Nova York Times la setmana passada que amb ell a la Casa Blanca, l'OTAN podria no automàticament defensar les repúbliques bàltiques que abans eren part de la Unió Soviètica Russa dirigida.

Malgrat públic Trump-Putin intercanvis de lloança, Eugene Rumer, un oficial d'intel·ligència Nacional ex perRússiai Euràsia, va advertir contra arribant a conclusions ràpids sobre vista de Putin de Trump.

"Podem dir amb cert grau de confiança que no els agrada Hillary", va dir Rumer. "Això és menys clara que els agrada Trump, encara que amb els anys els russos han dit que prefereixen tractar amb els Republicans-(que) són tipus de línia dura però poden fer ofertes."

Diplomàtic amb experiència treballant enRússiava dir que el Kremlin també podria ser apostes que Clinton guanyarà i envia un xut a través del seu arc.

"Jugant amb seu agrada això ara posa sobre avís que aquests són tipus durs que ella ha de ser molt curós amb," va dir el diplomàtic, que va parlar a condició d'anonimat.

UnU.S. oficial d'intel·ligència que està revisant els correus electrònics com part de la investigació en el seu origen va dir que aquells e-mail que descriuen els privilegis manipulava les dutxes del Comitè Nacional Demòcrata el seu més rics donants reforçar la narrativa russa d'un sistema polític nord-americà als rics i riddled amb la corrupció.

"A més de la lluita contra la narrativa dels EUA que el govern rus és una oligarquia corrupta, fuites aquests correus electrònics s'ajusta bastant convenientment amb càrrecs del Trump sobre un sistema manipulada i"torta Hillary"," va dir el funcionari, que va parlar a condició d'anonimat a discutir de política interna.

(Presentació d'informes per Mark Hosenball, Arshad Mohammed i John Walcott.; Informació addicional de Jonathan Landay; Escrivint a prop Arshad Mohammed; Edició per John Walcott i Howard Goller)