Casa > Notícies > Contingut

Arizona per votació sobre la legalització de la marihuana en novembre

Aug 11, 2016

La iniciativa es mostraran en la votació com a proposició 205.

Però la campanya s'enfronta a una altra obstacle: enemics de marihuana-legalització estan demanant un jutge de Maricopa County Tribunal Superior a tirar la iniciativa de la votació. En una demanda, els opositors argumenten partidaris de la legalització de la marihuana són enganyar els votants en com s'està tirant la mesura. La demanda, presentada per 13 persones i grups, està prevista per les audiències divendres.

Proposició 205 demana votants d'Arizona per legalitzar el cànnabis per a ús recreatiu i establir amb llicència botigues on les vendes de la droga seria gravada, similar al sistema establert a Colorado. Entre altres coses, la regulació i la imposició de marihuana llei permetria adults 21 i grans posseir fins a 1 unça de marihuana i créixer fins a sis plantes en les seves llars.

Arizona per responsable política de drogues, que va portar la demanda contra la mesura, ha dit ingressos potencials de legalització no superen els potencials costos de "mala política pública," que pugui afectar la salut pública, seguretat pública, el lloc de treball i educació.

La campanya pro celebra una conferència de premsa dijous a kick-off de la campanya "Sí al 205" "i destacar els beneficis de substituir la prohibició de la marihuana amb un sistema regulat."

"Vuitanta-tres anys, Arizona els votants van aprovar una mesura electoral per derogar la fracassada política de prohibició d'alcohol," va dir a J.P. Holyoak, president de l'any 205 campanya va dir en un comunicat. "Aquest novembre, tindrem l'oportunitat d'acabar la igualment desastrosa política de prohibició de la marihuana. Puntal 205 establiria un sistema més sensible en el qual marihuana és regulada i tributen similarment a alcohol."