Casa > Notícies > Contingut

Són quadres de nadó la resposta per acabar amb SIDS?

Jul 11, 2016

La Caixa de nadó no apuntar al grup particular de part de la societat. Es tracta de començar el viatge de criança dels fills en un camp de joc fins i tot nivell i no excloure a ningú, "va dir Ms Lucas.

Té no només sobre la caixa - cadascun d'ells contenen una escuma ferma matalàs i nadó roba al seu interior com un sac de dormir, onesies, teethers, bany subministraments i rentat ecològic i roba rot.

' Tot que posem a la caixa té un propòsit, hem fet un munt de recerca darrere els nostres productes per ajudar a facilitar la necessitat de la necessitat de la comunitat, "va dir.

MS Lucas va dir que ella ha tingut una resposta molt positiva dels pares que té la caixa, que estan disponibles en línia a partir de AUD$ 99.

Fins i tot ha utilitzat el quadre a si mateixa durant l'embaràs amb el seu fill ara un anys Tobias dient realment que utilitzen la caixa i dels productes inclosos.

MS Lucas afegeix que altres pares han utilitzat el quadre com parc infantil, record o una caixa de joguina.

El quadre és un mitjà per a involucrar les mares amb els serveis mèdics disponibles en societat com serveis prenatal, "va afegir.

La companyia també té un component benèfica que donar caixes a organitzacions sense ànim de lucre ajudant les famílies vulnerables que necessiten ajuda benvinguda un nou nascut a Victoria, Nova Gal·les del Sud i oest d'Austràlia.

Hi ha és també un component educatiu amb el ve amb quadre anomenat Universitat de caixa de nadó que és una comunitat en línia que poden ajudar a abordar qüestions molts nous pares tenen.

Jill Verd de la directora general d'investigació, defensa i canvi de SIDS i nens des que va començar la seva campanya de dormir segur el 1991, va dir, hi ha ha una reducció del 80 per cent SIDS (síndrome de mort sobtada infància).

MS Green va dir que s'ha fet cap investigació formal a les caixes de nadó.

"El que pensem (SIDS i nens) que és que els pares hauria de fer la base per a ells en la compra de qualsevol producte de nadó,", va dir.

Ella afegit que els pares ha de pensar si el producte que volen Compri compleix amb els estàndards d'Austràlia i Nova Zelanda, i si que pot suportar diferents climes arreu del país.

MS Green va dir: "per a pares que necessita per prendre una decisió informada i mirar les coses econòmicament."

"Però amb tots els productes que cal decidir és segur per al seu nadó i parlar amb els professionals de la salut", va afegir.

Austràlia últim enreg estadística per a la taxa de mortalitat infantil, que va ser el 2012 i trobat 3,3 morts infantils per 1.000 nascuts vius segons l' Oficina australiana d'estadístiques.

El Regne Unit ha algunes de les més altes taxes de mortalitat infantil d'Europa, rànquing de 22 de 50 països europeus, amb 4.19 morts per cada 1.000 naixements.

Dr. Karen Joash, l'obstetra consultor al Imperial College salut Confiança, que està al capdavant del judici de caixa de nadó de Londres, va dir: "durant molts anys l'UK ha caigut darrere els seus homòlegs europeus quan es tracta de reduir la mortalitat infantil.

' Aquestes caixes i els recursos d'educació que seure al costat d'ells s'han demostrat per ajudar a reduir la mortalitat infantil a Finlàndia.

"Esperem que aquests resultats podien ser replicat al Regne Unit.

Jennifer Clary, CEO de la criatura caixa Co, que és el de subministrar les caixes de nadó de forma gratuïta, va dir: "Estem encantats de proporcionar les caixes de nadó a la confiança dels pares de l'UK i esperem que els resultats de la prova."

La Introducció de caixes de nadó a Finlàndia en la dècada de 1930 es creu que han contribuït a la reducció de la mortalitat infantil al país.

Inicialment les caixes només es donaven a les mares de baixos ingressos - abans de l'esquema es va ampliar per incloure totes les famílies.

La taxa va caure del 65 infantils morts per 1.000 naixements en 1938 a 2.26 per cada 1.000 naixements en 2015.