Casa > Notícies > Contingut

Paquets 9 entrepans saludables saludables que trobareu al CVS, Walgreens i més

Jul 01, 2016

1. hummus

«És creada del cor sa fesols, que contenen fibra i proteïna ajudarà a sentir-se ple durant un llarg període de temps, en comparació amb altres aperitius,» va dir Taub-Dix. "La millor manera de no menjar hummus és posar unes poques cullerades en un plat i carregar la resta del plat amb verdures".

Majoria drogueries vendre preempaquetat combos dels Sabra hummus i galetes salades, que és una gran opció si vostè està menjant a la cursa. Encara que la seva millor aposta seria intercanvi fora les galetes salades de verdures fresques.

2. carn seca

"La proteïna és un snack satisfactori i una bona manera de satisfer la seva fam fins que tingui un veritable àpat," aconsella Glassman.

EXPLICAT: Com una tassa de te diària pot millorar la seva salut

3. fruites seques

En lloc de caramels, buscar fruits secs, que algunes drogueries estan venent ara sota la seva pròpia marca, fent-los molt més barat del que serien en una botiga de queviures.

"Fruits secs és un dolç que contenen sucre natural, fibra i un munt de vitamines i minerals com potassi, ferro i antioxidants," va dir Taub-Dix, que mira cap a orellanes, mango i prunes viatjar amb.