Pantalla de paper de llum LED de Sidekick

LED Light Sidekick Display de paper Detall de producte Informació bàsica Model N º: JC-001 Marca comercial: JC POP DISPLAY Especificació: ISO9000 / 9001/9004/19011: 2000 Descripció del producte Des del resultat de les nostres promocions i publicitat, demostra que els anuncis per a la nostra Els productes de materials POP són els més alts ...

Detalls del producte

Pantalla de paper de llum LED de Sidekick

Detall del producte

Informació bàsica

Descripció del producte

A partir del resultat de les nostres promocions i publicitat, es demostra que els anuncis dels nostres productes POP són els més rendibles que qualsevol altre, ja que els nostres productes POP tenen 8 avantatges importants:

1. Lleuger i estable: fabricat per les línies de producció avançades mecanitzades; Molt fàcil de fixar i muntar junts per al seu ús; I el seu pes és només una vuitena part d'altres materials, com ara material de ferro, material de fusta i material de vidre.

2. Bonic efecte visual: colorit i exquisit.

3. Baix cost: el cost és només 1 cinquè o menys que altres materials '.

4. Afinitat: els materials POP són més fàcils de combinar amb altres productes.

5. Embellir la marca imaginar: materials amigables amb el medi afegim honor al nostre producte, mostra la bona imatge de la nostra empresa i fa que els clients estiguin totalment satisfets amb els nostres productes.

6. Amigable per a l'enviament: es pot reciclar totalment o parcialment, per tal d'estalviar molts recursos.

7. El menor cost del transport: lleuger, i es pot plegar per tal de reduir el volum i no és fàcil danyar-se.

8. Diverses estructures: l'estil de la nostra pantalla de paper és la mútua. Som el proveïdor dominant a la línia de negocis a la Xina, i tenim grans fàbriques, desitgem que ens visiti aviat!

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de Sidekick Displays, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients productes de visualització lleugera de paper de sidekick amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació