Borsa de paper Kraft marró de baix cost amb impressió de serigrafia

Bosses de paper kraft marró de baix cost amb impressió de serigrafia El procés de negociació

Detalls del producte

Borsa de paper Kraft marró de baix cost amb impressió de serigrafia

El procés de comerç

1.Inquiry-Professional, bossa de paper, bossa de paper kraft, cotització de bossa de paper d'embalatge.

2.Conferir el preu, el temps de lliurament, l'obra d'art, el termini de pagament, etc.

3. Les vendes de Sànxi envien la factura Proforma amb el segell feikang.

4. Client realitzeu el pagament de dipòsit i envieu-nos un rebut bancari.

5. Etapa de producció inicial: informeu als clients que tenim el pagament, i farem les mostres d'acord amb la vostra sol·licitud, us enviarem fotos o mostres per obtenir la vostra aprovació. Després de l'aprovació, us informem que organitzarem la producció i informarem el temps estimat.

6. Producció mitjana: envieu fotografies amb una bossa de paper, una bossa de paper kraft, una bossa de paper d'embalatge per mostrar la línia de producció en la qual podeu veure els vostres productes. Torneu a confirmar el temps de lliurament estimat.

7. Producció final: fotografies de productes de producció massiva i bossa de paper, bossa de paper kraft, mostres de bossa de paper d'embalatge li enviarem per a la seva aprovació. També podeu organitzar la inspecció de tercers.

8. Els clients fan el pagament per l'equilibri i la llibertat d'enviar els béns.

9. L'ordre es pot dir "acabar" quan rebeu la bossa de paper, la bossa de paper kraft, la bossa de paper d'embalatge i la satisfacció.

10.Feedback a Feikang sobre bossa de paper, bossa de paper kraft, bossa de paper d'embalatge Qualitat, servei, comentaris i suggeriments de mercat. I podem fer-ho millor.

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de bosses de paper de Kraft, la nostra fàbrica pot oferir als clients bosses de paper kraft marró de baix cost amb productes de serigrafia amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Hot Tags: bosses de paper kraft marró de baix cost amb serigrafia, fabricants de la Xina, proveïdors, fàbriques, empreses, marques, productes d'alta qualitat
Investigació

You Might Also Like