Casa > Coneixement del sector > Contingut

Els estands de visualització originals del cartró pop

Sep 07, 2018Els estands / prestatgeries de cartró pop, fabricats principalment a partir de paper corrugat i paper de cartes grises (també anomenat CCNB), que van sorgir a Europa i Amèrica del Nord, que van ser àmpliament utilitzats en la indústria alimentària, la indústria cosmètica, la indústria electrodomèstica, com també l'alcohol indústria.

008.jpg La majoria de les companyies occidentals van trobar que podrien manifestar el nivell d'R + D corporatiu mentre augmentava el rendiment de les vendes si prenen els estands de cartró com a eines de publicitat. Com a resultat, els usuaris i fabricants de pantalles de cartró pop es van incrementar ràpidament.


Gràcies al desenvolupament d'alta velocitat de l'economia ia una major consciència mediambiental de les corporacions i els consumidors, les pantalles de cartró gradualment substitueixen altres tipus de pantalles pop i esdevenen universals en el mercat de vendes finals. El motiu d'aquest canvi és que els consumidors occidentals no tenen confiança en la publicitat televisiva.


Als Estats Units, els espectadors poden triar no mirar comercialment filtrant-los. Per tant, més i més empreses no portaran el comercial de la televisió com a principals mitjans promocionals. En lloc d'això, presten més atenció a la pantalla de cartró pop del mercat de vendes de terminals i afegeixen una prima alta a aquesta eina de promoció als supermercats.


Les següents imatges són els estands de cartró típics de la indústria de l'anunci. Escriviu-me ( sales01@displaystandpop.com ) si necessiteu més informació.
013.jpg QQ图片20180827161117.jpg QQ图片20180808140956.jpg 029.jpgPer Kathy Ni

7 de setembre de 2018