Casa > Coneixement del sector > Contingut

Proveïdor d'acrílic esclatar exhibició a Shenzhen Xina

Jul 04, 2016

Shenzhen Jiechuang mostrar producte Co, Limited és que el proveïdor principal d'acrílic exhibició pop es troba a la Xina, amb experiència en el subministrament de productes d'exhibició de l'OEM/ODM de la seva pròpia fàbrica. La fàbrica està equipat amb màquines de tall, gravat, polit i les tasques de muntatge.

Les exhibicions formada el full d'acrílic transparent d'alta qualitat, estan disponibles en diversos dissenys i mides segons la necessitat del client.

L'acrílic pop exhibició és ideal per a botigues, supermercats, exposicions i altres llocs per mostrar, publicitat o de productes de marca.

El material acrílic clara equipades amb llums LED proporciona un producte bonic exhibició solucions per a empreses. Les exhibicions pot tenir la impressió digital o el marcatge per serigrafia per una presència nom o logo de costum en ells.

L'exhibició acrílic productes són àmpliament coberts majoria dels productes de la indústria lleugera: cosmètics, houseware, roba, joguines, aliments, adorns, electrònica i així successivament. Principals productes de la companyia són expositors, pantalla LED, Taulell de cuina prestatge, buidatge de papereres, marcs de fotos, titulars, caixes, etc..

Empresa: Shenzhen Jiechuang exhibició producte Co, Ltd

Adreça: edifici 7, zona D, Zona Industrial de Liantang, Shangcun, Gongming Town, Guangming District, Shenzhen, Xina
Telèfon: 86-755-82594499

Id d'e-mail: pop@displaystandpop.com

Lloc web: www.displaystandpop.com www.cardboarddisplay8.com

www.cardboardstandsdisplay.com