Casa > Coneixement del sector > Contingut

Disseny d'envasament de diversos punts clau

Jan 26, 2015

1, seguretat. Garantir la seguretat dels béns de consum i disseny d'envasament és el punt de partida més fonamental. En disseny de packaging, mesures de seguretat ha de ser considerat en emmagatzematge, transport, comercialització i altres aspectes de la realització i l'ús dels béns segons les propietats de diferents mercaderies poden requerir materials d'envasament diferent, especial atenció ha sol mercaderies, humitat, corrosió, prova de fuita, anti-flames assumpte, en qualsevol cas per garantir que els béns estan intactes.

2. promocions. Disseny d'envasament de producte i publicitat mercaderies venedor silenci. Si l'envasament de producte dissenyat per atraure l'atenció del consumidor ampli i pot inspirar les ganes de comprar, llavors aquest disseny té èxit.

3. producció. Envasament dissenyat per garantir de forma segura, perfecte, cal considerar que el disseny pot aconseguir precís, ràpid, la producció en massa, ja sigui a favor de treballadors ràpidament i amb precisió de processament, formant, carregant i material segellador i.