Casa > Coneixement del sector > Contingut

Tecnologia de pintures d'envasament

Jan 26, 2015

Tecnologia de pintures d'embalatge: paper capa és difícil després de reciclatge, procés de laminació és simple, el preu és barat. No-degradable, fàcilment podria conduir a la contaminació de la Roja, l'ús temporal farà mal a la salut dels treballadors. Per tant, l'adhesiu de pel·lícula de tipus radical recobriment que la informació serà substituït per un nou tipus d'adhesius ecològics i de qualitat. Envidrament no només pot millorar l'aparença de manteniment brillant, impressió de gràfics, però no afecta el reciclat del paper, estalviar recursos i preservar el medi ambient. És àmpliament utilitzat en la impressió de document envasament aspectes de processament. Capa de vernís brillant inclou un vernís solvents i aquàtiques, UV de vidre oli. Per l'efecte de vernís dissolvent pobres i el medi ambient, una varietat molt limitada d'aplicacions.

Recobriments aquoses amb aigua com a dissolvent. Eliminar les amenaces i la contaminació del medi ambient en el cos humà, insípid i no tòxic. Amb un bany sec ràpid, estable actuació, polonès es veu bé portar resistència, acabat gran adaptabilitat, bon rendiment segellat, segur i fiable, més i més menjar, medicina, tabac cartró envasos impressió negocis atenció.

La UV revestiment intern reacció química, irradiació UV de vidre UV confiar. Per completar el procés de curació. Perquè ultraviolada, llum, recobriment UV quan instantània assecat, evaporació del dissolvent no no existir quan curat, no contaminen el medi ambient. Ús de la UV envernissar impressió, aparició de brillantor, calor, desgast, aigua, llum, però a causa de l'alt preu dels recobriments d'UV, requisits d'alt rendiment de la màquina, per tant, actualment només usat en gamma alta estoigs de llum.