Casa > Coneixement del sector > Contingut

Menjar envasat "no fregit" és cert?

Jan 26, 2015

En aquest moment, més i més consumidors es classifiquen com aliments fregits aliments poc saludables, menjar més por d'oli. Moltes empreses d'alimentació va aprofitar aquesta Psicologia de consumidor, el nom de l'estendard de la salut s'enfada, introduït diversos tipus d'aliments no fregit. Experts en nutrició Wang Xufeng diu que les patates fregides no no són tan saludables com ens agradaria tenir. Contingut de greix del 31% de la patata ordinari, 100 grams de calories per menjar una galleda de patates simple per produir energia durant tot el dia les necessitats dels adults van representar el 28%, a un calories sopar.

Recentment, en un supermercat prop camí cultural, el reporter va veure cridaners a més marcada en els aliments d'envasament "no fregit" paraules, no fregit papes fregides, galetes, fideus instantanis, arròs cruixent, etc., hi ha nombrosos aliments fregits no petrolieres representen gairebé la meitat de les prestatgeries dels supermercats aliments.

Aquests aliments no fregits en envasament i bandera més de "més saludable", "fàcil d'aconseguir enutjat" i altre paraules eslògan. No obstant això, aquestes enlluernadora varietat de fregit no aliments molt més saludables, com s'anuncia, no és fàcil que s'enfadin? Periodista entrevistat ahir per la qüestió de l'alta nacional sènior públic nutricionista rei Rong, ella pensa que el nom de millor salut sota la bandera d'aliments "no fregit" de fet, només un negoci de truc de publicitat.