Casa > Coneixement del sector > Contingut

Color d'habilitats de disseny d'envasament de comprendre la

Jan 26, 2015

Empaquetant disseny tècniques d'assenyalar els següents punts de color: en primer lloc, tenir cura de la relació entre color i materials d'envasament; el segon és el contrast de color i el color de la seva relació. Aquests dos punts són la clau per l'ús del color.

(A) atenció

Llavors, com la relació entre color i tenir cura de l'envàs que podem parlar-ne? Principalment a través de l'embalatge extern color pot revelar els elements d'envasament interior o brillantor. Gent podrà veure l'expressen envasament o pensen bàsicament per què interior envasament. Per a aquest problema, he dit moltes vegades superiors en l'últim article, però si podem anar a la botiga per carregar va veure una gran quantitat de la mercaderia i no reflexionar que aquesta relació de cura. Sortir a l'interior per tal que els consumidors no puc pensar en per què les coses empaquetat béns. Per descomptat, no és per a la venda a jugar un paper actiu en la promoció. Embalatge extern normal colors han de ser així que amb diferents graus de característica de certesa;

(1) el progrés de la indústria, menjar empaquetant els colors normals primària colors grocs, Rosa, d'expressar això dóna un sentit de calidesa i proximitat. Per descomptat, te, amb molt de verds, begudes, amb molt de verd i blau, vi, pastissos amb un vermell gran molt, un munt d'aliments infantils, categoria de cosmètica Rosa seu normal colors de primària en la seva majoria colors Rosa, Rosa i blanc, llum verda, llum blau, fosc marró com a molt, per tal de destacar el calçat fantàstic roba càlid i elegant i molts més verd fosc , blau fosc, marró o gris com a molt, a destacar el pes de calma i bellesa elegant.