Casa > Coneixement del sector > Contingut

Xina fabricant de pantalles de cartró que pot subministrar impressió pantalles de cartró personalitzada

Jul 04, 2016

Shenzhen Jiechuang mostrar producte Co, Ltd és una exhibició professional de cartró, cartró bastidor, estand de cartró, cartró comptador Visualitza, bin abocador cartró Mostra, exhibicions de botiga de cartró, exhibicions de màrfegues cartró, cartró pis Mostra, Dalai tòtem cartró Mostra, cartró roman exhibició, caixes de cartró de carro, expositors de metacrilat, caixes d'envasament de paper, etiqueta personalitzada d'impressió adhesius dissenyador i fabricant, especialitzada en la fabricació i subministrament de costum impressió Mostra a preus assequibles.

Col·lecció de pantalles de cartró de Shenzhen Jiechuang exhibició és veritablement versàtil amb una gamma de dissenys atractius i funcionals que pot acomodar una varietat de productes. La cartolina exhibicions disposen d'una sèrie de blocs per conservar els elements visibles un atractiu i segur. Empreses client pot triar per a la producció de l'OEM/ODM que permet dissenys personalitzats a les necessitats d'exhibició de producte únic d'una empresa.

Shenzhen Jiechuang mostrar producte Co, Limited també podeu descobrir la seva gamma de prestatge d'exhibició de taulell de cuina que permet d'una manera flexible i fàcil de mostrar una varietat d'articles. Feta de materials de qualitat i amb una major sensació de disseny, els prestatges de taulell de cuina són simples d'instal·lar i posar elements en pantalla. Aquests prestatges d'exhibicions són fàcils de manejar i emmagatzemar i ajudar a les empreses ràpidament mostrar productes quan sigui necessari.

La nostra empresa proporciona una gamma de cartró exhibició pop impressió personalitzada, amb una sèrie d'atractius dissenys. La Mostra feta de cartró corrugat d'alta qualitat, estan disponible en diversos dissenys i mides segons la necessitat del client.

Amb una àmplia gamma de producte Visualitza els elements a la nostra web (www.displaystandpop.com www.cardboarddisplay8.com www.cardboardstandsdisplay.com ), Shenzhen Jiechuang mostrar producte Co, Limited és el proveïdor principal de pantalles de cartró per a un nombre de clients de tot el món. Les pantalles de cartró estan disponibles en una varietat de dissenys amb diversos avantatges funcionals, per mostrar una àmplia gamma d'articles, de joguines, joies, cosmètics, rellotges a telèfons mòbils. Així que les pantalles de cartró són ideals per a botigues, supermercats, exposicions i altres llocs per mostrar, publicitat o de productes de marca.