Casa > Coneixement del sector > Contingut

Targetes de cartró pop: una millor eina promocional per als vostres productes (primera part)

Dec 04, 2018


Tots sabem que el primer pas per entrar en un mercat és permetre que la gent conegui els vostres productes, els vostres serveis i la vostra empresa.

DigitalErra_Banner_22112017_News1

I el més important, així com el darrer pas per ampliar la quota de mercat i augmentar el rendiment de les vendes encara és permetre que més i més persones coneguin els vostres productes, els vostres serveis i la vostra empresa.

Tothom es dóna compte de la importància de la promoció.


Situació actual

Tanmateix, trobeu un problema que el cost dels esdeveniments promocionals o anuncis solen excedir el vostre pressupost?

Et preocupa que els esdeveniments promocionals puguin arribar a costar-te molt, però que et porten un resultat insatisfactori?

En realitat, la majoria de les empreses s'enfronten a aquest dilema: d'una banda, saben que no haurien d'estalviar esforços per augmentar la promoció; en canvi, el gran cost els va impedir avançar.


Motius d'alt cost

Per reduir el cost, hem de trobar factors que influeixen en el cost més.


the-high-cost-of-bad-expense-management


1. Augment del preu material

Com l'augment de la consciència ambiental i la implementació de la Política de Protecció del Medi Ambient, els materials que no són respectuosos amb el medi ambient, com ara plàstics i parts de metall (plumbum, hydrargyrum, cadmi) estan prohibits o augmentats en la majoria de països desenvolupats.

Per tant, tant els materials respectuosos amb el medi ambient com els que no són respectuosos amb el medi ambient són més cars.


2. Alt cost dels recursos humans

Amb el desenvolupament de la societat, el salari dels empleats es fa molt més gran que mai. A més, a mesura que augmenten les oportunitats d'ocupació, és difícil que les empreses contractin empleats que demanen una gran quantitat de treball, però pocs d'intel·ligència.

3. Canvi ràpid del mercat

A causa del ràpid canvi de mercat, inclosa la preferència dels consumidors, així com els canvis entre el mercat de l'oferta i la demanda, els esdeveniments promocionals han de reaccionar constantment per seguir en els tacs del mercat.

Aquests canvis requereixen que les empreses gastin molts diners en actualitzar els esdeveniments promocionals.En aquest cas, una pantalla pop de cartró us pot ajudar a dur a terme un esdeveniment promocional amb un pressupost mínim però aconseguir el màxim de resultats.


costs-down-efficiency-upv4


1. Seleccioneu cartutx com a material d'eines promocionals

cardboard display for sauce QQ图片20181204164408

2. Utilitzeu elements electrònics com la pantalla LCD per substituir el treball humà com a mitjà promocional

waterfall cardboard display with LCD screen

3. Trieu eines promocionals reutilitzables, la pantalla de cartró és la millor succedaneum

013

Una pantalla pop cartró personalitzada seria la millor opció per a esdeveniments promocionals o publicitat.

Voleu saber més sobre la visualització pop de cartró? O et sents curiós per què la publicació pop cartró funciona per a la promoció?   Clica aquí   per veure més detalls.Envia'm una sol·licitud directa

Kathy Ni

Correu electrònic: sales01@displaystandpop.com

Tel / WhatsApp: +86 17301935393