Casa > Coneixement del sector > Contingut

Tipus d'envasament galetes i mètode de presentació | fabricants d'envasament sobre

Jan 26, 2015

Les cookies són persones menjant plats precuinats, farina, oli, sucre com la matèria principal, productes lactis, ous, leavening l'agent, agents de sabor per a matèries primeres secundàries i la superfície, formant, cocció i altres procediments de tramitació.

Després de la cocció de les galetes junts, més del 10% d'humitat típicament un 4-6%, tan cruixent i deliciosa. Una vegada que augmenta l'absorció de humitat, humitat, se suavitzarà les galetes, redueix considerablement, així que és el més crític en l'envasament galetes prova d'humitat d'envasament, en segon lloc, algunes galetes contenen més greix i greix a llum l'oxidació, que és l'envasament de qualitat ha de ser una consideració clau. Per tant, en l'envasament galetes ha de ser utilitzat principalment ombrejat paquet segellada, sobre aquesta base, llavors considerar la seva comercialització. Mètode comú de galetes d'envasament són les següents:

(1) paquet segellat de cinema de plàstic

Film de plàstic és una bona prova embalatges, més àmpliament utilitzat en embalatge galetes, hi ha dues formes: una és a l'engròs, a punt de ser mesurat a la bossa de galetes junts, llavors del segell; l'altra és embolicar vestit, una certa quantitat de galetes aviat, normalment al voltant de 50 ~ 100g, després polit i llavors embolcall el segell de la pel·lícula. Envasament de pel·lícula, vendes simples, fàcils d'envasament.

(2) embolicat en paper de cera de càrrega

Vestit d'embolcall de paper de cera és una forma senzilla d'envasament galetes, p es concretarà polidament després embolcall de paper només galetes mesurat, segellades amb cera. Aquest mètode ombra, humitat i baix cost.