Pantalla acrílica d'alta qualitat

Exhibició acrílica, suport de pantalla, fabricant / proveïdor de suport acrílic a la Xina, oferint plàstic PMMA presentació acrílica d'alta transparència, plàstic PMMA Acrilic Board i panell acrílic per a signes de publicitat, PMMA Acrílic Mirror Sheet Producer i així successivament.

Detalls del producte
Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de cartró de pantalla, la nostra fàbrica pot proporcionar als clients productes d'alta qualitat acrílic amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Informació bàsica


Descripció del producte

Pantalla acrílica de plàstic personalitzada:

Per què triar acrílic:
1. Alta transparència, brillant i llisa
La transmitància lleugera fins al 92% al 93%, i és coneguda per "Plastic Crystal"; I la transparecia gairebé no afectada pel gruix de la placa aríliques; Així, la caixa acrílica / caixa acrílica és ideal per mostrar els vostres productes, especialment cosmètics i joies.

2. Stand fort i resistent d'acrílic
La resistència a l'impacte del cas acrílic és 16 vegades superior al del vidre ordinari (l'acrílic es va utilitzar com a vent de l'avió
Escut durant Worldwar 2, i també usat en mirall de vista del tanc a causa de les propietats anteriors de 2. )

3. Exhibició de joies de pes lleuger
La caixa d'acrílic de la carcassa mesura aproximadament la meitat del vidre comú i el 43% d'alumini, de manera que costa menys per al transport i és segur per als nens durant l'estand d'ús.

4. Pantalla de joieria fàcil d'esborrar
Per netejar el quadre d'acrílic, simplement necessiteu una tela de cotó suau i aigua sabonosa.

5. Excel lent fastitud del temps; Anti-Uv, resistent a la groguenca
L'acrílic és adaptable a l'entorn natural, fins i tot molt de temps a la llum del sol, el vent i la pluja, l'acrílic no canviarà les seves propietats, les bones propietats antiaging, i es pot utilitzar a l'aire lliure durant molt de temps sense un canvi aparent.

6. Protecció no tòxica, mediambiental
El producte acrílic és inofensiu per a la vostra salut, fins i tot si l'exposició dels productes acrílics a llarg termini; I és reciclable.

Investigació