Exhibició de planta FSDU ganxo

POS al detall cartró estand KOBI safates, aquest cartró són a punt d'exhibició de taulell de venda, assembley fàcil, easliy es va traslladar. Feta de cartró ondulat, materials reciclables i verd, ideal presentant promocionals.

Detalls del producte

pop cardboard display with peg hookshooks FSDU
Contacti amb nosaltres per a més detalls

Robí Chung

Correu electrònic:pop@displaystandpop.comExhibició de ganxo de planta FSDU

Ràpida disseny i producció doblegar paper mostren estand;

Estand òfset de ple color CMYK i qualsevol color PMS de cartró;

Disseny de l'OEM plegable document corrugat expositor de sobretaula impressió;
Perfecte paper artesanal foldable dur estand d'exhibició;

Diferents ganxos especials per al seu producteSobre nosaltres:
1. som un fabricant professional de pantalla cartró POP. Que tenen més de 10 anys d'experiència en la indústria de productes de cartró de POP i gaudir de bona reputació. Els nostres productes han guanyat clients aprovació mundial.


2. la nostra empresa ofereix serveis integrals (proporcionant disseny; fer titulars Mostra; produir els béns i el transport de mercaderies) al client.


3. podem ajudar la marca de productes dels clients cada vegada més evident, ajuden a millorar els punts de venda i promocionar els volums a l'engròs. Llavors als nostres clients pot fàcilment crear valor afegit dels productes, baixar el preu de cost en procés circulada del producte i millorar el reconeixement de marca.


4. actuació al conjunt de l'estricte control de qualitat perfecta sistema per assegurar que cadascun dels nostres productes pot complir requisit del client.  A més, tots els nostres productes s'ha comprovat estrictament abans d'enviament.


Investigació