Casa > PREGUNTES FREQÜENTS

P: 1. com podem començar a cooperar?

A: Totes les nostres exhibicions són personalitzats, normalment comencem des de disseny estructura i mida per als clients. En aquesta etapa, el client necessita explicar-nos la idea principal sobre on l'exhibició de col·locar, en el pis, Taulell o penjar contra la paret. I dir-nos productes informació detallada (mida, pes, com a emplaçament) o enviar-nos unes quantes mostres de producte disseny si és possible.

Q: 2. ens podria ajudar amb l'obra?

A: En general, és client que fan l'obra per si mateixos, si el client ha dificultat o no tenen dissenyador per fer obres d'art, que pot ajudar-los mentre ens ofereixen l'ingredient bàsic d'art. El següent és per fer Mostra de color abans de la producció en massa.

P: 3. oferiu Mostra?

A: Sí, podem oferir mostres en blanc o acolorida Mostra per injecció de tinta d'impressió, és principalment per als clients a revisar la dimensió, qualitat de treball, capacitat de pes de suport.

P: 4. quant temps fa prendre per fer Mostra?

A: En blanc Mostra necessita 1-3days, Mostra de color necessita 3-5days.

P: 5. com es cobra per exemple?

A: Normalment cobrem una petita suma de diners per fer tastar, només prou cobrir el cost. Nosaltres no tindran diners en la presa de mostres. Quan es confirma, l'acusació Mostra íntegra del valor total de la comanda.

Q: 6. podem utilitzar la Mostra de color per injecció de tinta d'impressió per comprovar el color en la producció en massa?

A: No, perquè el procés d'injecció de tinta d'impressió és totalment diferent d'òfset en producció en sèrie. El color serà diferent dels colors en producció en sèrie. Si els clients volen veure com es veurà el color com en producció en sèrie, ens oferirà al client A3 o A4 mida impressió prova que és del 90% al color en la producció en massa.

Q: 7. com es fan enviaments a la Mostra?

A: Normalment enviem per DHL, UPS, FedEx o TNT. I càrrega de missatgeria és pagat per client contra l'arribada. Si el client no té servei de missatgeria/c, podem ajudar els clients trobar el servei de l'agent de missatgeria més econòmica i llavors client ens paguen despeses de missatgeria, podem transferir-lo a l'agent de missatgeria. No et preocupis, el transport serà totalment carregada del tercer, que és la redirecció.

P: de 8.What el temps de maduració per ordre major? I les condicions de pagament?

A:  Sobre 15-20days després dipòsit arriba al nostre compte per TT, 40% del import total com a dipòsit. Després els béns acabats i comprovar els clients, el 60% restant ha de ser pagat a continuació, thats abans d'enviar.

Q: 9. com mostrar els clients els procediments per muntar cartró?

A:   Oferim muntatge instrucció per línia o fotografies. Si el client encara tenen dificultat després de ressenya, instruccions de muntatge, ens oferirà vídeo per mostrar al client clarament sobre pas a pas.