Contenidors d'escombraries amb trossos Bosses per a cafè i te

Contenidors d'escombraries amb bosses per a cafè i te. Descripció del producte: Aquesta caixa es pot utilitzar per a l'embalatge al detall, com ara l'atenció personal, l'ordinador, el regal, etc. Podeu escollir material (tauler d'ivori, paper d'art, tauler dúplex, paper artesà, cartró corrugat, etc.) i el disseny. Acceptem l'ordre personalitzat. Embalatge ...

Detalls del producte

contenidors de bolquers amb bosses de cafè i te

Descripció general del producte:

Aquesta caixa es pot utilitzar per a l'embalatge minorista, com ara l'atenció personal, l'ordinador, el regal, etc. Podeu escollir material (tauler d'ivori, paper d'art, tauler dúplex, paper artesà, cartró corrugat, etc.) i el disseny. Acceptem l'ordre personalitzat.

Envàs i lliurament

Detalls de l'embalatge: Paper personalitzat Caixa de regal Embalatge / Cosmètica Embalatge de regal Caixa de paper
No excedeixi els 18 quilograms, cartera addicional d'exportació de palets addicionals disponibles o com a sol·licitud del client.
Detall de lliurament: Paper Box: Generalment, 5-12 dies laborables, depenen de la quantitat

Jiechuang Display és un dels principals fabricants i proveïdors de caixes fixes, la nostra fàbrica pot proporcionar als nostres clients contenidors d'escombraries amb bosses de coixí per a productes de cafè i te amb bon preu. Si busqueu marques de visualització o productes d'alta qualitat, no dubti en contactar-nos.

Investigació